Szakított párjával Babos Tímea

Forrás: Zirig Árpád -
Babos Tímea tenisz olimpia sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű magyar teniszező az idényre letudta a páros versenyeket, emellett pedig véget vetett sportolói kapcsolatának is a francia Kristina Mladenoviccsal.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy tökéletes az összhang közöttük, most mégis elbúcsúztak egymástól. Az idei szezon második felében érezhetően elfogyott a lendület, ráadásul valószínűleg a francia teniszező jövőre a honfitársával, Caroline Garciával indul a riói olimpián - írja a Blikk.

Babos Tímea Forrás: Zirig Árpád

"Nem gondolom, hogy végérvényesen vége lenne a párosunknak Kikivel. Ez a döntés a következő szezonra szól, többek között az olimpia miatt. Illetve azért is, mert Wimbledon óta nem játszottunk jól, nem éreztük egymás játékát" - mondta a lapnak Tímea, aki nem, azonnal be is jelentette, hogy jövőre a szlovén párosspecialista Katarina Srebotnikkal fog együtt dolgozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.