Újabb jó ügy mellett áll ki Katalin hercegné és Vilmos herceg

Forrás: AFP/David Cheskin -
Twitter internetes zaklatás Facebook felszólalás Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár hamarosan találkozik a Facebook és a Twitter vezetőségével, hogy átbeszéljék az internet zaklatás elleni fellépés menetét.

Véget akar vetni a fiatalok világhálón történő megalázásának Katalin hercegné és Vilmos herceg - írja a Sunday Times.

Forrás: AFP/David Cheskin
Konyhásnénik lopták el a pesti gyerekek ebédjéthttp://www.life.hu/news/20151103-konyhasnenik-loptak-el-a-pesti-gyerekek-ebedjet.htmlAz elmúlt hetekben egyre több reklamáció érkezett a polgármesteri hivatalba - egytől egyig a Bogáncs utcai Károly Róbert Általános Iskola menzájára panaszkodtak. NewsThinkstockBaki a Sztárban sztár adásában: Keresd a vetődő stábtagot Csobot Adél mögött!http://www.life.hu/news/20151019-elo-adasban-bakizott-a-stabtag-mindenki-latta-ahogy-kikuszik-a-szinpadrol.htmlKi ne emlékezne arra a jelenetre, amikor a Duna Televízió Kívánságkosarának egyik munkatársa szó szerint élő adásban kúszott ki a képernyőről. A hétvégi Sztárban sztár egyik munkatársától hasonló mutatványt láthattunk. NewsOrigoFriss! Galambos Lajcsi teljesen összeomlott a beszélőnhttp://www.life.hu/news/20151104-lagzi-lajcsi-teljesen-osszetort-a-beszelon-amikor-gyerekei-nala-voltak.htmlNagyon megviselte lelkileg gyermekei látogatása Galambos Lajost, aki szeptember 24-i letartóztatása óta most először láthatta őket. News--Óriási baki! Élő adásban káromkodott a csinos riporternő http://www.life.hu/news/20150813-az-ausztral-tevesnek-alex-bernhardtnak-azutan-szaladtak-ki-a-csunya-szavak-a-szajan-hogy-egy-hangya.htmlA csinos ausztrál műsorvezető éppen egy riportot készített, amikor élő adásban megcsípte egy bogár.News--Törölte magát az Instagram-sztár, Essena o'Neill, mert elege lett a közösségi médiábólhttp://www.life.hu/news/20151104-essena-oneill-instagram-sztarnak-elege-lett-a-kozossegi-mediabol-ezert-torolte-magat.htmlMegoszlottak a vélemények az ausztrál Essena o'Neill húzásán, akit több százezren követtek közösségi oldalán, ám a napokban besokkalt, és hátat fordított a közösségi média „hazugságainak." NewsOrigoVélemények kereszttüzében: a pécsi állatkertből kiszökött farkas halálahttp://www.life.hu/news/20151104-velemenyek-kereszttuzeben-a-pecsi-allatkertbol-kiszokott-farkas-tortenete-velemenyek-szatyor-miklos.htmlNéhány nappal ezelőtt a pécsi állatkertből kiszökött farkas után eredt az állatkert igazgatója, Szatyor Miklós és csapata. Céljuk az állat altatólövedékkel való elkábítása és befogása volt. Az akció azonban nem várt fordulatot vett: Szatyor éles lövedékkel elpusztította az állatot. A történetben sok az ellentmondás és a véleményeket illetően az ország is kettészakadt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.