Friss! Galambos Lajcsi teljesen összeomlott a beszélőn

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Galambos Lajos áramlopás beszélő látogatás gyerekek börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megviselte lelkileg gyermekei látogatása Galambos Lajost, aki szeptember 24-i letartóztatása óta most először láthatta őket. 

Sokáig nem akarta, hogy börtönben lássák a gyerekei, de egy bírósági határozat miatt egy ideje telefonon sem beszélhet már velük, ezért döntött végül úgy, hogy él a havi egy beszélő lehetőségével. Az első találkozás azonban teljesen összetörte a mulatóskirályt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Lajcsi az ügyvédjén keresztül megtörten üzente a Blikknek arról, miként élte meg a találkozást gyerekeivel. "Büszke vagyok a gyere­keimre, mert nagyon felnőttként viselkedtek a beszélőn. Amikor azonban elmentek, végtelen ürességet és szomorúságot éreztem magamban" – tolmácsolta Lajcsi szavait ügyvédje, Berényi András. Hozzátette: mély és tartalmas volt a beszélgetésük, de Lajcsit és a gyerekeket is nagyon megviselte. "A kamasz gyereknek érthetetlen, hogyan kerülhetett ügyfelem rács mögé. Természetesen hisznek édesapjuk ártatlanságában, és remélik, hogy karácsonyra mégis hazatérhet" - folytatta az ügyvéd, aki bízik benne, hogy Lajcsit legalább az ünnepekre kiengedik.

Elhunyt az olimpiai bajnok, Fenyvesi Csabahttp://www.life.hu/news/20151103-elhunyt-az-olimpiai-bajnok-fenyvesi-csaba.htmlRövid lefolyású, súlyos betegségben 72 éves korában elhunyt Fenyvesi Csaba háromszoros olimpiai bajnok párbajtőrvívó. News--Eltemették a lányt, aki annak idején David Beckham szívét is meghódítottahttp://www.life.hu/news/20151103-kirsty-howard-ritka-szivbetegsegben-meghalt-lanyt-eltemettek.htmlTöbb százan rótták le tiszteletüket a 20 évesen elhunyt Kirsty Howard előtt. A ritka szívbetegséggel született lánynak 4 évesen mindössze néhány hetet jósoltak az orvosok. News--58 évvel ezelőtt hódította meg Lajka kutya a világűrt http://www.life.hu/news/20151103-lajka-volt-az-elso-eloleny-az-urben-halala-fordulopont-volt-a-vilag-urkutatasaban.html1957. november 3-án lőtték fel a Szputnyik-2 műholdat, melyen egy sintértelepről kiválasztott eb, Lajka utazott. Ő volt az első élőlény a világűrben. News--Félelmetes! Lógott a repülőn, mert beakadt a kijáratba egy ejtőernyős http://www.life.hu/news/20151102-beakadt-a-ruhaja-fel-oran-at-logott-a-repulon-vegul-szerencsesen-tulelte-az-esetet.htmlValószínűleg a legnagyobb félelme várt valóra Fernando Gavának, amikor beakadt a ruhája a gép ajtajába. Végül sikerült levágnia magát, de ehhez fél óra kellett. News--Elképesztő! Ennyivel kevesebbet keresnek a nők a férfiaknálhttp://www.life.hu/news/20151102-ennyivel-kevesebbet-keresnek-a-nok-mint-a-ferfiak.htmlAz Európai Bizottság közleménye érdekes, és egyben elkeserítő dologra hívta fel a figyelmet: Európában a nők átlagos órabére jelentősen kevesebb, mint a férfiaké. NewsThinkstockMeghalt az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Colin Wellandhttp://www.life.hu/news/20151103-colin-welland-a-tuzszekerek-oscr-dijas-forgatokonyviroja-meghalt.htmlA Tűzszekerek legendás forgatókönyvírója évek óta küzdött Alzheimer-kórjával. 81 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.