Döbbenetes! Hangyairtóval akarta megölni gyermekeit egy anya

Forrás: Ofer Feinerman -
kisgyerek anya rendőr gyilkossági kísérlet rovarirtószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőt a saját kislánya buktatta le, mielőtt végezhetett volna a három gyermekkel. A tette után öngyilkos akart lenni.

A 31 éves Paw Eh először egy nagyobb adag irtószert kevert a kisfiú italába, majd meg is itatta vele. Ezt vette észre a tizenkét éves lánya, aki ezután megakadályozta, hogy vele, vagy testvérével is megitassa a szert. Kézen fogta a kisfiút, és elfutottak a legközelebbi rendőrségre - írja a Mirror.

Forrás: Ofer Feinerman

A hatóságok azonnal a helyszínre siettek, ahol letartoztatták az anyát, a csöppséget pedig kórházba vitték. A gyerekeket rokonoknál helyzeték el, Paw pedig egy Dallas megyei börtönbe került.

Kényszerleszállást hajtott végre egy Wizz Air utasszállítóhttp://www.life.hu/news/20151104-egy-wizz-air-repulogep-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-balhezo-utas-miatt-malmoben.htmlA Bukarestből Oslóba tartó járaton egy férfi be akarta rúgni a pilótafülke ajtaját, a gép miatta szakította meg útvonalát.NewsOrigoÚjabb jó ügy mellett áll ki Katalin hercegné és Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20151104-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-az-internetes-zaklatas-ellen-szolal-fel.htmlA hercegi pár hamarosan találkozik a Facebook és a Twitter vezetőségével, hogy átbeszéljék az internet zaklatás elleni fellépés menetét.News--58 évvel ezelőtt hódította meg Lajka kutya a világűrt http://www.life.hu/news/20151103-lajka-volt-az-elso-eloleny-az-urben-halala-fordulopont-volt-a-vilag-urkutatasaban.html1957. november 3-án lőtték fel a Szputnyik-2 műholdat, melyen egy sintértelepről kiválasztott eb, Lajka utazott. Ő volt az első élőlény a világűrben. News--Konyhásnénik lopták el a pesti gyerekek ebédjéthttp://www.life.hu/news/20151103-konyhasnenik-loptak-el-a-pesti-gyerekek-ebedjet.htmlAz elmúlt hetekben egyre több reklamáció érkezett a polgármesteri hivatalba - egytől egyig a Bogáncs utcai Károly Róbert Általános Iskola menzájára panaszkodtak. NewsThinkstockCicaszem, és könnyek - Így sminkelnek a pasik!http://www.life.hu/news/20151030-adjal-egy-pasi-kezebe-szemceruzat-ime-a-vicces-vegeredmeny-video.htmlAz urak sokszor nagyon tudnak minket siettetni, ha készülődésről van szó, pedig egy igényes külsőért bizony meg kell dolgozni. Nézzük, mit kezdenek egy-két sminkcuccal. NewsOrigoKelin Dávid életveszélyes csúcsokra vágyikhttp://www.life.hu/news/20151029-kelin-david-hegymaszo-eletveszelyes-csucsokra-vagyik-k2re-es-az-annapurnara.htmlA hegymászó két olyan csúcsra készül, a K2-re és az Annapurnára, amelyeken még nem járt magyar hegymászó. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.