Egymásnak estek a nők egy budapesti áruház előtt

vásárlás leértékelés nők tervező harc ruhamárka Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voltak olyanok, akik hajnali négy óra óta várakoztak, hogy a különleges kiárusítás napján rárabolhassanak az áron alul piacra dobott különleges darabokat. A dolog vérre ment, a nagy dülekedésben volt, aki könnyebben megsérült. 

A svéd divatmárka összeállt egy világhírű tervezővel és közösen dobták piacra megfizethető kollekciójukat. A hölgyek között voltak olyanok, akik nem bírtak a vérükkel, és Vörösmarty téri üzletben egymás kezéből marták ki az értékes portékákat. Állítólag a kollekció minden darabját egy óra alatt elkapkodták, de így is volt, aki csalódottan távozott.

Vasárnap akár 20 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20151105-az-idojaras-elorejelzes-szerint-melegszik-az-ido-es-akar-20-fok-is-lehet.htmlAz átlagoshoz képest szokatlanul meleg idő várható a hétvégére és jövő hét elejére - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. News--Több százmilliót lopott országszerte a "magyar pókember"http://www.life.hu/news/20151105-tobb-szazmilliot-lopott-orszagszerte-az-egykori-legtornasz.htmlTöbb százmillió forint értékben lopott készpénzt és ékszereket a 47 éves egykori légtornász, aki a "magyar pókemberként" híresült el. A férfi ugyanis az esetek többségében a házak falain mászott fel az éjszakai órákban az üres első emeleti lakásokba. NewsElképesztő! Így rázza a zenére a kutyus http://www.life.hu/news/20151105-eminem-egyik-szamara-razza-a-kutyus-a-feneket-ilyen-cuki-videot-reg-lattunk.htmlRázzad, blöki! Talán ezt a parancsot adhatta gazdája a kis Harleynak, aki Eminem egyik számára produkálja magát ezen a videón. News--Brutális képsorok! Videón a turisták elleni véres támadáshttp://www.life.hu/news/20151105-a-marokkoi-fezben-nemet-utazokat-keseltek-meg.htmlA marokkói Fezben német utazókat késeltek meg. Még vizsgálják a támadás okát - írja az Origo. NewsMegdöbbentő! Ugyanannyi empátiával viseltetünk a robotok, mint az emberek iránthttp://www.life.hu/news/20151105-egy-kutatas-szerint-ugyanannyi-empatiaval-viseltetunk-a-robotok-mint-az-emberek-irant.htmlKépes lennél érzéseket táplálni egy robot iránt? Egy friss felmérés szerint az emberek többsége igen! Kiderült ugyanis, hogy szinte ugyanannyi empátiával viseltetnünk az élettelen robotok és embertársaink iránt. NewsGyász! Meghalt Harrison Ford exfelesége, Melissa Mathisonhttp://www.life.hu/news/20151105-melissa-mathison-az-et-forgatokonyviroja-harrison-ford-exfelesege-rakban-elhunyt.html65 éves korában érte halál az E.T. forgatókönyvíróját, Melissa Mathisont, aki 1983-tól 2004-ig volt Harrison Ford felesége. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.