Túl meleg van a síeléshez Finnországban

Forrás: www.hovautazzunk.hu -
meleg időjárás verseny Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nemzetközi Sí Szövetség két finnországi alpesi világkupa-versenyt is törölt időjárási okok miatt.

A FIS rövid közleménye szerint a túlságosan meleg időjárás miatt marad el a jövő hétvégére tervezett férfi és női műlesikló-verseny Leviben. Az esemény új időpontja egyelőre nem ismert - írja az Origo.

Forrás: www.hovautazzunk.hu

A következő Világkupa-versenyre így november 28-án és 29-én kerül sor: a férfiak a kanadai Lake Louise-ban, a nők pedig az Egyesült Államokbeli Aspenben állhatnak rajthoz.

Brutális képsorok! Videón a turisták elleni véres támadáshttp://www.life.hu/news/20151105-a-marokkoi-fezben-nemet-utazokat-keseltek-meg.htmlA marokkói Fezben német utazókat késeltek meg. Még vizsgálják a támadás okát - írja az Origo. NewsHamilton: "Én sosem tettem olyan dolgokat a bajnoki címért, mint Michael Schumacher"http://www.life.hu/news/20151105-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzo-michael-schumacher-versenyzot-kritizalta.htmlTöbb Schumacher-rajongó is nekiesett a háromszoros világbajnok Hamiltonnak, aki egy nemrég tett megjegyzésében bírálta a 2013-ban síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótát. News--A nap videója: Így élvezi a kutyus, ahogy fürdetikhttp://www.life.hu/news/20151105-ilyen-cuki-kutyafurdetest-meg-nem-lattal-az-allat-vegigalussza-az-egeszet.htmlKi ne imádná a kiskutyákat? Mi igen, és rá is bukkantunk egy eszméletlenül cuki videóra! News--Sokkoló! 21 darab vaginát találtak egy férfi mélyhűtőjébenhttp://www.life.hu/news/20151105-peter-frederiksen-dan-ferfi-melyhutojeben-21-darab-vaginat-talaltak-a-rendorok.htmlMegkezdődött a dán Peter Frederiksen ügyének tárgyalása a dél-afrikai Johannesburgban, akinek mélyhűtőjében bezacskózott női nemi szerveket talált a rendőrség szeptemberben. News--Megdöbbentő! Ugyanannyi empátiával viseltetünk a robotok, mint az emberek iránthttp://www.life.hu/news/20151105-egy-kutatas-szerint-ugyanannyi-empatiaval-viseltetunk-a-robotok-mint-az-emberek-irant.htmlKépes lennél érzéseket táplálni egy robot iránt? Egy friss felmérés szerint az emberek többsége igen! Kiderült ugyanis, hogy szinte ugyanannyi empátiával viseltetnünk az élettelen robotok és embertársaink iránt. NewsDöbbenetes! Hangyairtóval akarta megölni gyermekeit egy anyahttp://www.life.hu/news/20151104-rovarirtoval-akart-vegezni-harom-gyermekevel-egy-anya-a-kislanya-leleplezte.htmlA nőt a saját kislánya buktatta le, mielőtt végezhetett volna a három gyermekkel. A tette után öngyilkos akart lenni.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.