Hamilton: "Én sosem tettem olyan dolgokat a bajnoki címért, mint Michael Schumacher"

Forrás: AFP/Liu Jin -
kritika Forma-1 megjegyzés Michael Schumacher Lewis Hamilton bajnoki cím autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több Schumacher-rajongó is nekiesett a háromszoros világbajnok Hamiltonnak, aki egy nemrég tett megjegyzésében bírálta a 2013-ban síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótát.

Michael Schumacherre tett kritkus megjegyzése miatt támadják Lewis Hamiltont. A csípős nyelvéről elhíresült Forma-1-es világbajnok egy szponzoreseményen adott interjújában tért ki elődjére, bíráló stílusa miatt azonban nem aratott nagy népszerűséget.

Michae Schumacher és Lewis Hamilton 2012-es kínai nagydíjon Forrás: AFP/Liu Jin
Végtelen lábakat villantott a Forma-1 jócsaja, Carmen Jordahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151004-carmen-jorda-a-lotus-csapat-tagja-vegtelen-labakat-villantott-o-a-forma-1-jocsaja.htmlMegszokhattuk már, hogy sem a Formula-1 operatőrei, sem a közvetítések szerkesztői, sem pedig a hazai kommentátorok nem tudnak elmenni szó nélkül a Lotus üdvöskéje, Carmen Jorda mellett. Ez Zsír!--Súlya negyedét elveszítette Schumacher http://www.life.hu/news/20151026-elkepeszto-osszegbe-kerul-schumacher-gyogykezelese.htmlElképesztő összegbe kerül Michael Schumacher gyógykezelése. A svájci villájában kiváló orvosi csoport foglalkozik az egykori pilótával, aki a Mirror hírei szerint súlya negyedét elvesztette. News--Gyönyörű rajtrácslányok zavarták össze a Forma-1-es pilótákat – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20151012-lewis-hamilton-es-sebastian-vettel-forma-1es-pilotakat-gyonyoru-rajtracslanyok-zavartak-ossze.htmlA hétvégi orosz nagydíj leintését követő sajtótájékoztatón meglepő dolgok történtek: Hamilton, Vettel és Peréz teljesen kiestek a szerepükből, amikor bejöttek a terembe a dögös orosz rajtrácslányok. TV + Sztárok--Reménykeltő hírek: kissé javult Schumacher állapotahttp://www.life.hu/news/20151012-schumacher-menedzsere-szerint-javult-egy-keveset-a-pilota-allapota.htmlEgyes források szerint reménykeltő a Forma-1-es pilóta állapota. News--Lewis Hamilton lett a befutó a Japán Nagydíjonhttp://www.life.hu/news/20150927-lewis-hamilton-lett-a-befuto-a-japan-nagydijon.htmlA világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjat.NewsAFPIlyen cuki kisfiú volt Lewis Hamilton - Sosem látott fotó!http://www.life.hu/news/20150930-lewis-hamilton-forma-1-es-pilota-sosem-latott-gyermekkori-kepet-tett-kozze-magarol-instagramon.htmlHát lehet valaki ennél ennivalóbb? Sosem látott gyermekkori képet posztolt magáról a Forma-1-es pilóta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.