Sokkoló! 21 darab vaginát találtak egy férfi mélyhűtőjében

Forrás: AFP/Charl Devenish -
hűtő vád férfi rendőr tárgyalás nyomozás dán vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött a dán Peter Frederiksen ügyének tárgyalása a dél-afrikai Johannesburgban, akinek mélyhűtőjében bezacskózott női nemi szerveket talált a rendőrség szeptemberben. 

A 63 éves Peter Frederiksen hosszú évek óta élt feleségével Johanessburgban, ahol fegyverkereskedéssel foglalkozó üzletét vitte.

Forrás: AFP/Charl Devenish

A férfit egyik állítólagos áldozata jelentette fel, akit megerőszakolt, megcsonkítani azonban nem sikerült neki. A házkutatás során 21 darab bezacskózott vaignát és mellettük orvosi műszereket is találtak a dán származású Frederiksen mélyhűtőjében. A férfi a tárgyalásán tagadta, hogy bármi köze lenne a dolgohoz.

Fogalmam sincs, hogy mit kerestek azok a vaginák a mélyhűtőben. Semmi közöm hozzájuk

Frederiksen felesége, Anna Matseliso Molise alig pár héttel ezelőtt halt meg, amikor október végén otthonából kilépve több fejlövést kapott. A rendőrség tanúvédelmi programot ajánlott az asszonynak, miután a házkutatás után őrizetbe vették férjét, Anna azonban nem élt vele. Az ügyben övé lett volna a legfontosabb tanúvallomás.

Báránypuki túltengés miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülőhttp://www.life.hu/news/20151104-baranypuki-tultenges-miatt-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-repulo.htmlKényszerleszállást kellett végrehajtania a Singapore Airlines egyik teherszállító járatának Indonéziában. Ennek oka elég gázos.NewsThinkstockGyász! Meghalt Harrison Ford exfelesége, Melissa Mathisonhttp://www.life.hu/news/20151105-melissa-mathison-az-et-forgatokonyviroja-harrison-ford-exfelesege-rakban-elhunyt.html65 éves korában érte halál az E.T. forgatókönyvíróját, Melissa Mathisont, aki 1983-tól 2004-ig volt Harrison Ford felesége. News--Döbbenetes! Hangyairtóval akarta megölni gyermekeit egy anyahttp://www.life.hu/news/20151104-rovarirtoval-akart-vegezni-harom-gyermekevel-egy-anya-a-kislanya-leleplezte.htmlA nőt a saját kislánya buktatta le, mielőtt végezhetett volna a három gyermekkel. A tette után öngyilkos akart lenni.NewsOrigo"Én emeltem ki a tetemét" - Megszólalt a kukoricába fulladt kisfiú apjahttp://www.life.hu/news/20151105-megszolalt-a-kukoricaba-fulladt-csiki-deniel-edesapja-csiki-zsolt.htmlA 8 éves Csiki Deniel édesapja, Csiki Zsolt nem várta meg a helyszínre érkező mentőket, maga kezdte el keresni fiát a kukoricában. News--Elhunyt René Girard, a "társadalomtudományok új Darwinja"http://www.life.hu/news/20151105-rene-girard-a-tarsadalomtudomanyok-uj-darwinja-meghalt.htmlÉletének 92. évében elhunyt René Girard francia tudós, aki a mimetikus vágyelmélet, a bűnbakképzés és a bibliamagyarázat terén megfogalmazott elméleteivel újfajta antropológiát alapozott meg. Eredményei révén a kor egyik legjelentősebb gondolkodójaként, a társadalomtudományok új Darwinjaként emlegették. News--Szakított párjával Babos Tímea http://www.life.hu/news/20151104-babos-timea-nem-a-francia-teniszezovel-kristina-mladenoviccsal-fog-egyutt-dolgozni.htmlA világhírű magyar teniszező az idényre letudta a páros versenyeket, emellett pedig véget vetett sportolói kapcsolatának is a francia Kristina Mladenoviccsal.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.