Játszótér a háztetőn - itt aztán a fellegek között érezhetik magukat a csemeték

Forrás: NORTHFOTO -
játszótér óvoda játék háztető gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kínában egy óvoda tetején alakítottak ki játszóterületet, ahol a gyerekek játék közben a szabadban lehetnek, ugyanis az épület kerttel nem rendelkezik.

A háromemeletes óvoda tetejére tervezték a színes játékokkal és műfűvel megspékelt területet. A kicsik nagyon élvezik, hogy a szabad levegőn rosszalkodhatnak társaikkal.

Forrás: NORTHFOTO
Verrasztó Dávid Katarban ragadt: Baj lehet belőle!http://www.life.hu/news/20151105-verraszto-david-magyar-vilagbajnok-ezustermes-uszo-katarban-ragadt-elhasznalodott-utlevele-miatt.htmlA magyar vb-ezüstérmes úszó lehet, hogy az elhasználódott útlevele miatt az összes eddigi pontját - és ezzel a neki járó pénzdíjat is - elveszíti az úszók Világkupa-sorozatában. NewsOrigoExkluzív interjú Göncz Árpád unokájával - Ilyen nagypapa volt az egykori államfőhttp://www.life.hu/news/20151106-goncz-arpad-unokaja-beszelt-a-nagypapajarol-a-temetesen.htmlA Life.hu riportere részt vett Göncz Árpád temetésén. Az egykori államférfit rengetegen kísérték el utolsó útjára. A temetésen unokája adott exkluzív interjút a Life.hu-nak, elárulta, milyennek látta nagypapáját. News--„Mi van a szoknyád alatt?” - Mindenkit meglepett a lány!http://www.life.hu/news/20151106-mi-van-a-szoknyad-alatt-mindenkit-meglepett-a-lany.htmlMi mindent rejthet el az ember lánya a szoknyája alatt? Az alábbi videó főszereplője mutat egy ötletet. Csak figyelj! News--Kellemes idő lesz a hétvégén: néhol 20 fokig kúszik a hőmérő higanyszálahttp://www.life.hu/news/20151106-idojaras-jelentes-nehol-20-fok-is-lehet-a-hetvegen.htmlA ködös, hűvös hajnalok után a hétvégén is többfelé napsütéses nappalokra lehet számítani, helyenként akár 20 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből. News--Vasárnaptól kevesebb veszélyes anyag lesz a levegőbenhttp://www.life.hu/news/20151106-vasarnaptol-javulhat-a-levego-minosege-kevesebb-lesz-a-szallo-por.htmlVasárnaptól várható érdemi javulás a levegő minőségében - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat. News--Hamilton: "Én sosem tettem olyan dolgokat a bajnoki címért, mint Michael Schumacher"http://www.life.hu/news/20151105-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzo-michael-schumacher-versenyzot-kritizalta.htmlTöbb Schumacher-rajongó is nekiesett a háromszoros világbajnok Hamiltonnak, aki egy nemrég tett megjegyzésében bírálta a 2013-ban síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.