Embertelen körülmények között tartott fogva fogyatékosokat egy 55 éves nő

Forrás: Thinkstock -
ember fogvatartás vád Philadelphia pince körülmény fogyatékosság életfogytiglani büntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelentések szerint 6 felnőttet és 4 gyermeket tartott fogva horrorisztikus körülmények között a kazánházban egy philadelphiai nő.

Életfogytiglan tartó börtönbüntetést szabtak ki arra a nőre, aki fogyatékos felnőtteket és gyerekeket tartott fogva philadelphiai otthonának pincéjében 2001 és 2011 között – írja a helyi Philly.com nevű lap. Képekért kattints ide!

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A tanúvallomások szerint az 55 éves Linda Weston ravaszsággal rávette áldozatait arra, hogy nála éljenek, és elvegye tőlük az állam által kiutalt társadalombiztosítási kifizetéseiket. A vád szerint összesen 212 ezer dollár gyűlt össze neki ily módon 2001 és 2011 között fogvatartottjai által. Weston mindeközben borzalmas körülmények között tartotta áldozatait.

Hamilton: "Én sosem tettem olyan dolgokat a bajnoki címért, mint Michael Schumacher"http://www.life.hu/news/20151105-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzo-michael-schumacher-versenyzot-kritizalta.htmlTöbb Schumacher-rajongó is nekiesett a háromszoros világbajnok Hamiltonnak, aki egy nemrég tett megjegyzésében bírálta a 2013-ban síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótát. News--Bűnbanda tagja volt Árpa Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20151102-arpa-attila-szinesz-fiatalkoraban-egy-bunbanda-tagja-volt-egy-hetig-volt-bortonben-betoresert.htmlVasárnap este végül adásba került az Összezárva Friderikusszal félbeszakadt műsorának része, amelynek vendégeként Árpa Attila vallott be olyan dolgokat, amelyeket eddig még nem tudott róla a közönség. TV + Sztárok--Már külföldön lehet a hatéves, eltűnt Bencehttp://www.life.hu/news/20151104-szalai-bence-hateves-fiu-eltunt.htmlEgy osztrák rendszámú terepjáróval vitték el a hatéves Bencét néhány napja.News--Pucérság, kielégülés, bűnös élvezet – Durva fotók!http://www.life.hu/kult/20150925-jackie-dives-fotos-meztelen-evoket-fotozott-bunos-elvezetek-kozben.htmlA kanadai fotós, Jackie Dives arra kérte a barátait, hogy mindenféle gátlás nélkül mutassák meg, hogyan falják kedvenc ételüket. KultOrigoKellemes idő lesz a hétvégén: néhol 20 fokig kúszik a hőmérő higanyszálahttp://www.life.hu/news/20151106-idojaras-jelentes-nehol-20-fok-is-lehet-a-hetvegen.htmlA ködös, hűvös hajnalok után a hétvégén is többfelé napsütéses nappalokra lehet számítani, helyenként akár 20 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből. News--Bűnösnek találta a bíróság Naomi Campbellthttp://www.life.hu/news/20150801-bunosnek-talalta-naomi-campbellt-a-birosag-amiert-megtamadott-egy-fotost-evekkel-ezelott.htmlA szicíliai bíróság bűnösnek találta a szupermodellt, aki még 2009-ben támadta meg Gaetano Di Giovanni fotóst, amiért lefényképezte őt akkori orosz barátjával, Vladimir Doroninnal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.