Elhunyt Szabó László újságíró és televíziós műsorvezető

Forrás: Thinkstock -
műsorvezető újságíró Szabó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 85. évében meghalt Szabó László újságíró, televíziós műsorvezető - közölte a család vasárnap az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Szabó László hosszú, súlyos betegség után vasárnap hunyt el.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Szabó László 1964 és 1989 között negyedszázadig vezette a Kék fény című tévémagazint, és számos bűnügyi témájú könyv szerzője volt.

Nem is gondolnád, hányan csüngenek egyszerre a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20151108-facebook-es-messenger-elkepesztoen-sokan-lognak-rajtuk-masfel-milliard-felhasznalo-havonta.htmlCsak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása. News--Megkerült Az ének iskolája döntőse, akit péntek óta kerestekhttp://www.life.hu/news/20151108-megkerult-rubay-laci-az-enek-iskolaja-dontose-akit-pentek-ota-kerestek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, eltűnt, és az internetezők segítségével keresték ismerősei Rubay Lacikát, Az ének iskolája egykori döntősét. A fiút nem látták péntek este óta, most viszont megkerült. News--Eltűnt a radarképről egy Budapestről Sarm-es-Sejkbe tartó repülőgéphttp://www.life.hu/news/20151108-eltunt-a-radarkeprol-egy-budapestrol-sarm-es-sejkbe-tarto-repulogep.htmlEgyszer csak eltűnt a polgári repülőgépek útját nyomon követő Flightradar radarképéről a Budapestről Egyiptomba, Sarm-es-Sejkbe tartó repülőjárat.NewsThinkstockSzmogriadó: Kicsit javult a helyzet a fővárosbanhttp://www.life.hu/news/20151108-a-szmogriadot-meg-nem-vontak-vissza-de-kicsit-jobb-lett-a-levego-budapesten.htmlValamennyit tisztult Budapest levegője vasárnap délutánra, de ettől még maradhat a szmogriadó. Hétfőn reggel megint köd lesz, ráadásul a hajnalok mindig rosszabbak szmogszempontból, mint a nappalok.NewsKéselőt keresnek Budapesten: Többször is szúrt a fiatal férfihttp://www.life.hu/news/20151108-keselot-keresnek-budapesten-tobbszor-is-szurt-a-fiatal-ferfi.htmlTöbbször is megszúrt egy férfi egy másikat Budapesten a Ráday utcában, vasárnap hajnalban. A támadó elmenekült. A rendőrség kiadott róla egy képet. NewsThinkstockSzmogriadó: Hurrá! A BKK hétfőtől sűríti a járataithttp://www.life.hu/news/20151108-a-szmogriado-miatt-a-bkk-hetfotol-suriti-a-jaratait-auto-helyett-tomegkozlekedes.htmlA Budapesti Közlekedési Központ hétfőtől több fővárosi közösségi közlekedési járatot sűrít, tekintettel a szmogriadó szombaton elrendelt riasztási fokozatára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.