Eltűnt Az ének iskolája döntőse - Péntek óta keresik Lacikát!

Forrás: TV2 -
eltűnés Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt, és az internetezők segítségével keresik ismerősei Rubay Lacikát, Az ének iskolája egykori döntősét. A fiút nem látták péntek este óta.

Egyik ismerőse a facebookozóktól azt kéri, hogy aki látta, értesítse a rendőrséget - írja a Blikk.

Rubai Laci két éve szerepelt A TV2-n Az ének iskolája című műsorban. Sok kritika érte a hangja miatt, de azt csak kevesen tudták, hogy Lacika akkor betegen, elburjánzott orrmandulával énekelte végig a döntőt is, ami után egyébként műteni is kellett őt.

FRISS: Megkerült Az ének iskolája döntőse, Lacika

Az ének iskolája második szériájának tehetségét, Rubay Lacikát kétségbeesve kereste péntek óta az édesanyja és a mentora, Szalóki Ági énekesnő. A kiskamasz két nap után került elő, szerelmével, akit tiltottak tőle. A részletekért kattints IDE!
Erzsébet megtiltotta Katalinnak, hogy nyilatkozzon - a királyi család tart a kínos szituációktólhttp://www.life.hu/news/20151107-erzsebet-megtiltotta-katalinnak-hogy-nyilatkozzon-a-kiralyi-csalad-tart-a-kinos-szituacioktol.htmlTalán többünknek feltűnt már, hogy Katalin mostanában kínosan kerüli a nyilvánosságot. És ennek meg is van az oka...News--Cuki páros! A kis tacskó nem hajlandó plüssmacija nélkül utaznihttp://www.life.hu/news/20151107-a-kis-tacsko-nem-hajlando-plussmacija-nelkul-utazni-ezert-begyomoszoli-hordozojaba.htmlA kutyáknál ragaszkodóbb háziállat nincs, és amikor a szeretett gazdi távol van, egy plüss is megteszi jóbarátnak. News--Hamilton üzent Schumacher rajongóinakhttp://www.life.hu/news/20151107-hamilton-uzent-schumacher-rajongoinak.htmlAz Instagramon tisztázta magát az őt ért kritikák miatt Lewis Hamilton. A Mercedes pilótájáról olyan hírek jelentek meg, amelyek szerint kritizálta Michael Schumachert.News--Chem Sex: A legújabb gyilkos őrület - szex és drog három napon keresztülhttp://www.life.hu/news/20151107-chem-sex-a-legujabb-gyilkos-orulet-szex-es-drog-harom-napon-keresztul.htmlÚjabb gyilkos őrület hódít világszerte. Szex és drog három napon keresztül.News--Pánikbeteg lett a magyar lottónyertes a 630 milliótólhttp://www.life.hu/news/20151107-panikbeteg-lett-a-magyar-lottonyertes-a-630-milliotol.htmlAndraschek László 2013 őszén nyert 630 millió forintot a Skandináv lottón. A győri férfi korábban hajléktalan volt, és alkoholizmussal küzdött. Felesége, Anikó pánikbeteg volt.News--Játszótér a háztetőn - itt aztán a fellegek között érezhetik magukat a csemetékhttp://www.life.hu/news/20151106-jatszoter-a-hazteton-kinaban-egy-ovoda-tetejen-alakitottak-ki-jatszoteruletet.htmlKínában egy óvoda tetején alakítottak ki játszóterületet, ahol a gyerekek játék közben a szabadban lehetnek, ugyanis az épület kerttel nem rendelkezik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.