Bochkor Gábor egy 12 éves kisfiún segített

Forrás: Music FM / Facebook -
iskolai zaklatás műsorvezető Bochkor Gábor segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő a Music Fm reggeli műsorvezetőihez fordult végső elkeseredésben. A fiút ugyanis napi szinten zaklatják az iskolában, és már nem tudta, mitévő legyen. 

A gyereket többször is megalázták már az osztálytársai, és bár a szüleivel minden lehetőséget kipróbáltak az ügy megoldásának érdekében, eddig nem jártak sikerrel. Bochkor és műsorvezetőtársai együttérzéssel beszélgettek az elkeseredett Gergővel, aki több jó tanácsot is kapott tőlük, sőt, egy iskolapszichológus segítségét is kikérték a műsorvezetőkkel közösen.

Forrás: Music FM / Facebook

A rádiós legenda az éteren keresztül igyekezett önbizalmat sugározni Gergő felé. "Nagylevegő, és ha bármiféle zrika ér, gondolj arra, hogy mi beszélgettünk egy jót" - küldte útjára a mikrofonmágus a fiút. "Már egy jó napot csináltatok nekem" - köszönte meg a segítséget Gergő.

Elhunyt Kobzos Kiss Tamás zenészhttp://www.life.hu/news/20151109-kobzos-kiss-tamas-zenesz-es-zenepedagogus-elhunyt.htmlA Kossuth- és Liszt-díjas zenész, előadóművész, zenepedagógus hosszú betegség után, élete 66. évében vasárnap halt meg - közölte a család hétfőn. NewsOrigoMeghalt a texasi láncfűrészes gyilkos, Gunnar Hansenhttp://www.life.hu/news/20151109-gunner-hansen-a-texasi-lancfureszes-gyilkost-alakito-szinesz-meghalt.htmlAz 1974-es amerikai horrorfilmben a főgonosz szerepét alakító Gunnar Hansen 68 évesen elhunyt. News--Mindenórás párja várta haza a halálba zuhant magyar hegymászóthttp://www.life.hu/news/20151109-a-halalba-zuhant-hegymaszot-mindenoras-varandos-felesege-varta-haza.htmlMindenórás várandós felesége várta haza a barlangban halálba zuhant, 36 éves B. Gergelyt. NewsAFPIzgalmasan telik Károly herceg és Camilla új-zélandi útjahttp://www.life.hu/news/20151108-izgalmasan-telik-karoly-herceg-es-camilla-uj-zelandi-utja.htmlA hercegi pár láthatóan nagyon élvezi új-zélandi körútját. News--Pánikbeteg lett a magyar lottónyertes a 630 milliótólhttp://www.life.hu/news/20151107-panikbeteg-lett-a-magyar-lottonyertes-a-630-milliotol.htmlAndraschek László 2013 őszén nyert 630 millió forintot a Skandináv lottón. A győri férfi korábban hajléktalan volt, és alkoholizmussal küzdött. Felesége, Anikó pánikbeteg volt.News--Játszótér a háztetőn - itt aztán a fellegek között érezhetik magukat a csemetékhttp://www.life.hu/news/20151106-jatszoter-a-hazteton-kinaban-egy-ovoda-tetejen-alakitottak-ki-jatszoteruletet.htmlKínában egy óvoda tetején alakítottak ki játszóterületet, ahol a gyerekek játék közben a szabadban lehetnek, ugyanis az épület kerttel nem rendelkezik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.