súlytalanság videó hajmosás asztronauta gravitáció űrhajó űr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az űrben nem olyan egyszerű még a leghétköznapibb dolgokat sem megtenni. Komoly feladat fogat mosni, enni vagy aludni is.

Most asztronauták mutatták be videókon, hogy kell elvégezni a hétköznapi, rutin műveleteket a súlytalanság állapotában, az űrben. Kedvencünk a hajmosás, figyeld csak!

Tragédia! Koncertje után hunyt el az X-Factor fiatal sztárja, Nathaniel O'Brienhttp://www.life.hu/news/20151109-meghalt-az-x-factor-fiatal-sztarja-nathaniel-o-brien.htmlAz ausztrál X-Factor sztárja, a 19 éves Nathaniel O'Brien tragikus körülmények között életét vesztette. A fiatal énekes autója egy fának ütközött. News--Budapesti járatokat is töröltek a Lufthansa-sztrájk miatthttp://www.life.hu/news/20151109-budapesti-jaratokat-is-toroltek-a-lufthansa-sztrajk-miatt.htmlTovább folytatódik a Lufthansa légiutas-kísérőinek sztrájkja, hétfőn már nemcsak a frankfurti és a düsseldorfi, de a müncheni bázisról induló és oda érkező járatokat is érinti a munkabeszüntetés, több mint 900 járatot törölnek.News--Mécs Imre Göncz Árpád barátságárólhttp://www.life.hu/news/20151106-mecs-imre-goncz-arpad-baratsagarol.htmlA Life.hu riportere Göncz Árpád temetésén Mécs Imrével, a volt államfő közeli barátjával készített riportot. Mécs Imre nagyon szépen emlékezett az ország Árpi bácsijára.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoExkluzív interjú Göncz Árpád unokájával - Ilyen nagypapa volt az egykori államfőhttp://www.life.hu/news/20151106-goncz-arpad-unokaja-beszelt-a-nagypapajarol-a-temetesen.htmlA Life.hu riportere részt vett Göncz Árpád temetésén. Az egykori államférfit rengetegen kísérték el utolsó útjára. A temetésen unokája adott exkluzív interjút a Life.hu-nak, elárulta, milyennek látta nagypapáját. News--Sokkoló! Újabb szörnyű mozgólépcsős baleset történthttp://www.life.hu/news/20151028-ujabb-szornyu-mozgolepcsos-baleset-tortent.htmlBorzasztó baleset történt egy ötéves orosz kislánnyal. Két emeletet zuhant, miután leesett egy mozgólépcsőről. News--Elhunyt az NBA-csúcstartó kosáredző, Phil Saundershttp://www.life.hu/news/20151025-elhunyt-az-nba-csucstarto-kosaredzo-phil-saunders.htmlHatvanéves korában elhunyt Phil Saunders, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Minnesota Timberwolves vezetőedzője.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.