Kitüntette Erzsébet királynő a Sherlock sztárját, Benedict Cumberbatcht

Forrás: MTI -
Erzsébet királynő Benedict Cumberbatch Buckingham-palota kitüntetés London Sophie Hunter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész felesége a Brit Birodalom Érdemrendje parancsnoki fokozatának kitüntetését vehette át a londoni királyi rezidencián.

Benedict Cumberbatcht az előadó-művészetek területén nyújtott teljesítményéért díjazta Erzsébet királynő. Munkásságáért a Brit Birodalom Érdemrendjének parancsnoki fokozata kitüntetését vehette át a Buckingham-palotában.

Forrás: MTI

A színészt, akinek nemrég született meg első gyermeke, felesége, Sophie Hunter kísérte el a nagy eseményre.

Erzsébet megtiltotta Katalinnak, hogy nyilatkozzon - a királyi család tart a kínos szituációktólhttp://www.life.hu/news/20151107-erzsebet-megtiltotta-katalinnak-hogy-nyilatkozzon-a-kiralyi-csalad-tart-a-kinos-szituacioktol.htmlTalán többünknek feltűnt már, hogy Katalin mostanában kínosan kerüli a nyilvánosságot. És ennek meg is van az oka... News--Az apaszerepben is tündököl Benedict Cumberbatchhttp://www.life.hu/csalad/20150921-benedict-cumberbatch-szineszt-es-feleseget-lefotoztak-babajukkal-egy-seta-soran.htmlA színész és felesége, Sophie Hunter első gyereke június közepén született meg, így már alig vártuk, hogy a színészt kisbabájával a kezében is láthassuk. Most végre eljött ez a pillanat.Család--Kobak nélkül lovagolt a 89 éves Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20151103-erzsebet-kiralyno-kobak-nelkul-lovagolt-windsorban.htmlBiztonság ide vagy oda, jó oka van rá a brit uralkodónak, amiért hanyagolja a sisak viselését lovaglás közben. News--Kemény munkával hozza magát formába Vajna Timi szépségkirálynője, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-kemeny-munkaval-tartja-magat-karban-vajna-timi-szepsegkiralynoje-nagy-nikoletta.htmlSűrű napok állnak Vajna Timi, a Miss Universe szépségverseny tulajdonosa, és királynője, Nagy Nikoletta mögött és előtt is. Elkezdődött a felkészülés a decemberi világversenyre, és mindketten nagyon szeretnék, ha Niki fejére korona kerülne. TV + Sztárok--II. Erzsébet 90 éves lesz - különleges dologgal készülnek a britekhttp://www.life.hu/trend/20151031-ii-erzsebet-kiralyno-90-szuletesnapja-alkalmabol-a-gardrobjat-bemutato-tarlat-nyilik.htmlA II. Erzsébet királynő gardróbjának szentelt eddigi legnagyobb kiállítás nyílik meg jövőre Nagy-Britanniában: az uralkodó gyermekkori jelmezeit, díszes estélyi ruháit és hivatalos öltözékeit a királynő jövőre esedékes 90. születésnapja alkalmából tárják a nagyközönség elé.Trend--Bikini kategóriában lett ezüstérmes a megvert magyar szépségkirálynő, Polgár Ildikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151102-polgar-ildiko-megvert-fitneszmodell-a-veres-es-rablas-utan-utan-a-fitnesz-eb-n-bizonyitott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Polgár Ildikó fitneszmodellt szerdán megverték és kirabolták Budapesten. A lány úgy döntött, az eset ellenére mégis elindul a bolognai fitneszversenyen, ahonnan végül egy ezüst- és egy bronzéremmel tért haza. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.