Botrány! Egymás között cserélgették meztelen fotóikat a gimnazisták

Forrás: Thinkstock -
fotó iskola Amerikai Egyesült Államok meztelen botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy coloradói középiskola diákjai saját magukról készült felvételeket osztottak meg egymással. A rendőrség is nyomoz már az ügyben, melyben körülbelül száz diák lehet érintett. 

A tagok a telefonjaikon keresztül mutatták meg egymásnak a pornográf tartalmakat, és kamu apokkal akarták titokban tartani a dolgot. A diákok pontgyűjtéses rendszert használtak, melynek az volt a célja, hogy minél többet gyűjtsenek össze. A sexting-körhöz sokan csatlakoztak. A hatóságoknak a szülők és az iskolai dolgozók is segítenek. - írja a Daily Dot.

Forrás: Thinkstock

A hírek szerint a gimnázium focicsapata is tagja volt a nem mindennapi kezdeményezésnek, később az utolsó meccsüket le is kellett mondaniuk a botrány miatt. Az ügyben 300-400 kiskorúról készült kép kerülhetett rossz kezekbe.

Kitüntette Erzsébet királynő a Sherlock sztárját, Benedict Cumberbatchhttp://www.life.hu/news/20151110-benedict-cumberbatch-szineszt-kituntette-erzsebet-kiralyno.htmlA színész felesége a Brit Birodalom Érdemrendjének parancsnoki fokozatának kitüntetését vehette át a londoni királyi rezidencián. NewsOrigoKaki alakú hotel miatt lekerülhet a világörökségi listáról Edinburghhttp://www.life.hu/news/20151110-kaki-alaku-hotel-miatt-lekerulhet-a-vilagoroksegi-listarol-edinburgh.htmlNagy-Britannia egyik legszebb és legnépszerűbb városa Edinburgh. Ebbe a csodás képbe most belerondíthat egy luxushotel kinézete. Ajjaj! News--Egy magyar cica lett a világ legszebbje - Fotó!http://www.life.hu/news/20151110-magyar-cica-kapott-rangos-elismerest-egy-nemzetkozi-versenyen-decemberben-te-is-megnezheted.htmlAz idei malmöi versenyen 47 ország 1955 macskája képviseltette magát. A World Winner címet egy hazai kis kedvenc, Alba Regia Busy Bee kapta. NewsOrigoMegdöbbentő! Ilyen jól szórakozik házi őrizetében Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20151109-oscar-pistorius-paralimpikon-es-rogbijatekos-baratja-brett-sharman-mosolygos-szelfit-osztottak-meg.htmlA barátnője meggyilkolásáért elítélt sportolót egy közeli barátja látogatta meg luxusvillájában, az önfeledt találkozást pedig egy mosolygós szelfivel ünnepelték meg. NewsAFPEz lett az idei év 10 legjobb szava: Köztük van a ghosting és a kanterpesz is!http://www.life.hu/news/20151109-ez-lett-az-ev-10-legjobb-szava.htmlAhogy minden évben, idén is kiválasztották az év top10 szavát - ezeknek idén vírusszerűen terjedt el a használata. NewsThinkstockÚjabb élelmiszerről derült ki, hogy rákot okozhathttp://www.life.hu/news/20151109-a-novenyi-olajokban-valo-sutes-rakot-okozhat.htmlA feldolgozott húsok után a tudósok újabb alapanyagról derítették ki, hogy rákot okozhat. Figyelem, nem mindegy, hogy miben sütöd ki az ételeket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.