Újabb infók derültek ki a HIV-pozitív hollywoodi sztár kilétéről

Forrás: Thinkstock -
diagnózis teszt színész találgatás Hollywood HIV-vírus szexuális kapcsolat sztár HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész internet azt találgatja, ki lehet az a színész, aki úgy létesített szexuális kapcsolatot Hollywood számos szépségével, hogy közben már jól tudta: a HIV-vírus tesztje pozitív lett.

Egész Hollywood falai beleremegtek a hírbe, amelyet Amerika elsőszámú bulvármagazinja, a The Sun hozott nyilvánosságra. A lap egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva állítja, hogy HIV-pozitív egy ismert hollywoodi színész, akinek számtalan gyönyörű ismert hölgy megfordult ágyában az utóbbi évek során.

Forrás: Thinkstock

A nőcsábász sztár nevét nem közölték, mindössze szakmája volt eddig ismereted. Azóta az egész világ azt találgatja, ki lehet a titokzatos híresség. A Daily Mail jelentései szerint a sztár több éven át folytatta „kicsapongó életmódját," illetve forrásai úgy tudják, a férfi középkorú, hírhedt playboy, számtalan egyéjszakás kalandja volt, és a prostituáltakat sem vetette meg.

A brit lap szerint a HIV-vírust nagyjából 2 évvel ezelőtt diagnosztizálhatták nála, ugyanis a RadarOnline állítja: 2013 őszén egy barátjának már elmondta titkát, nyilvánosság elé azonban nem akar lépni betegségével, mert fél attól, hogy rajongói ellene fordulnak, illetve egy ilyen bejelentés akár a karrierjét is tönkreteheti.

Ilyen, amikor az AIDS családi örökség

A HIV fertőzés adott esetben senkit sem kímél, de sokkal magasabb arányban fertőződnek meg a droghasználatban közös tűket használók, a homoszexuális férfiak, a szexiparban tevékenykedők. A 12 éves, Hondurasban élő Escarlet Rubit például édesanyja HIV pozitív szeretője erőszakolta meg akkor, amikor a fiú még csak ötéves volt. A Life.hu cikkét ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.