Közúti balesetben nyomorított meg egy férfit az ’N Sync egykori énekese, Lance Bass

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen -
gázolás baleset Lance Bass motor N Sync
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori énekes, Lance Bass két évvel ezelőtt gázolt el egy motoros férfit, de az ügy csak most került nyilvánosságra.

A Los Angeles-i bíróságról kiszivárgott információk szerint a baleset áldozata azóta dolgozni sem tudott, ezért rengeteg pénzt követel az egykori sztártól.

Forrás: AFP/Imeh Akpanudosen

„Az autópályán mentem a külső sávban, amikor hirtelen sávot váltott, és egyszerűen lekaszált, mintha ott sem lettem volna” – mesélte a baleset körülményeiről Khoren Moughalian, akinek méregdrága Kawasakija is teljesen összetört.

Lance Bass, aki kilenc évvel ezelőtt vállalta fel másságát, egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Ördög Nóra:Egy gyomorbavágó élménnyel gazdagodtamhttp://www.life.hu/news/20151111-ordog-nora-egy-gyomorbavago-elmennyel-gazdagodott-angolaban.htmlÉletre szóló tapasztalatot szerzett Ördög Nóra Afrikában, aki amióta hazatért, még jobban értékeli a családja nyugodt, biztonságos életét. Globális gondolkodásra biztat, és azzal a felelősségérzettel gazdagodott, hogy ha akarunk, igenis tudunk tenni a nélkülöző gyerekekért. News--Jennifer Lawrence megint hatalmasat esett - Videó!http://www.life.hu/news/20151111-jennifer-lawrence-ujbol-nagyot-borult-a-voros-szonyegen-termeszetesen-itt-a-vicces-video.htmlKomolyan, a hollywoodi világsztár lassan többet borul a vörös szőnyegen, mint vonul - ezúttal az éhezők viadala madridi premierjén zakózott egy nagyot. NewsTarolt a nemzetközi versenyen egy magyar cukrászlány http://www.life.hu/news/20151111-magyar-cukraszlanyt-dijaztak-angliaban-negy-arany-dijjal-tavozott-a-kreativ-otleteiert.htmlJennifer Melanie Ziemons a világ egyik legrangosabb cukrászversenyén vett részt az angliai Birminghamben. A végén négy arany díjjal távozott.NewsOrigoCsak a pénz miatt csinálják? Íme, az igazság az Instagram nagy szerelmespárjairólhttp://www.life.hu/news/20151111-essena-oneill-egykori-instagram-sztar-elarulta-az-igazsagot-az-instagram-nagy-szerelmesparjairol.htmlAz önként száműzetésbe vonult egykori Instagram-sztár, Essena O'Neill lerántotta a leplet a képmegosztó oldalak nagy szerelmespárjairól. NewsOrigoA NASA egy 17 éves szuperintelligens fiút alkalmazhttp://www.life.hu/news/20151111-a-nasa-urhivatal-egy-17-eves-csodagyermeket-alkalmaz-aki-dronelharitassal-foglalkozik.htmlA csodagyerek már 11 éves kora óta műszaki zseni, a NASA-nál pedig drónelhárítással bízták meg. News--Hatalmas változás! Egyetemisták és főiskolások figyelem!http://www.life.hu/news/20151111-osszevonjak-a-magyar-felsooktatasban-hasznalatos-ket-nagy-tanulmanyi-rendszert-az-etr-t-es-a-neptunt.htmlÖsszevonják a magyar felsőoktatásban használatos két nagy elektronikus tanulmányi rendszert, az ETR-t és a Neptunt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.