Meddig élvezhetjük még a novemberi tavaszt?

Forrás: Thinkstock -
napsütés időjárás November előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek többsége kapucnis pulóverben és vékony kabátban szaladgál az utcákon; szokatlan kép ez így november közepe tájékán. Az előrejelzések szerint a hónap végéig nem igazán változik a helyzet.

Csütörtökön marad a szép, többnyire napos idő, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb 12-18 fok között várható. Péntek reggel több helyen megmaradhat a köd, de később számíthatunk napsütéses órákra. Napközben 10-15 fok, a ködös területen pedig 10 fok alatt marad a hőmérséklet. Hétvégén már nem igazán várható kirándulóidő, hiszen az ország több helyén is előfordulhat záporeső. Szombaton 9-13 fok, vasárnap pedig 8-13 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Az Időkép 30 napos előrejelzése szerint még 13 napig élvezhetjük a novemberi napsütést.

Forrás: Thinkstock
Lewis Hamilton autóbalesetet szenvedett Monacóban http://www.life.hu/news/20151112-lewis-hamilton-balesetet-szenvedett-kesobb-utazik-braziliaba-a-vilagbajnok.htmlA brit világbajnok hétfőn este autóbalesetet szenvedett, melyet később ő maga is megerősített. A történet ellenére továbbutazott Brazíliába. NewsOrigoCsak a pénz miatt csinálják? Íme, az igazság az Instagram nagy szerelmespárjairólhttp://www.life.hu/news/20151111-essena-oneill-egykori-instagram-sztar-elarulta-az-igazsagot-az-instagram-nagy-szerelmesparjairol.htmlAz önként száműzetésbe vonult egykori Instagram-sztár, Essena O'Neill lerántotta a leplet a képmegosztó oldalak nagy szerelmespárjairól. NewsOrigoEzzel a folyadékkal bárkit lemezteleníthetsz! Videó!http://www.life.hu/news/20151111-igy-lehetsz-meztelen-a-greenscreen-technikaval.htmlVan egy folyadék, amit ha ráfröcskölsz valaki ruhájára, teljesen pucérrá teszed. Hihetetlen igaz? News--Megölné a Harry Pottert olvasó gyerekeket egy amerikai tiszteleteshttp://www.life.hu/news/20151110-vizbe-fojtana-egy-amerikai-vallasi-vezeto-a-harry-pottert-olvaso-gyerekeket.htmlVízbe fojtaná azokat a kiskorúakat Kevin Swanson, aki a kezükbe veszik J.K. Rowling legendás könyvsorozatát. Az ok pedig nem más, mint az egyik szereplő homoszexualitása. NewsOrigoWow! Ez a kék gyémánt lehet a világ legdrágább ékkövehttp://www.life.hu/news/20151110-kek-gyemant-lehet-a-vilag-legdragabb-ekkove.htmlA gyémánt a nő legjobb barátja. Nos, igazán szívesen barátkoznánk azzal a gyönyörű kék gyémánttal, amely a világ legdrágább ékköve lehet. NewsNorthfotoMegdöbbentő! Ilyen jól szórakozik házi őrizetében Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20151109-oscar-pistorius-paralimpikon-es-rogbijatekos-baratja-brett-sharman-mosolygos-szelfit-osztottak-meg.htmlA barátnője meggyilkolásáért elítélt sportolót egy közeli barátja látogatta meg luxusvillájában, az önfeledt találkozást pedig egy mosolygós szelfivel ünnepelték meg. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.