Több csecsemő holttestére bukkantak egy németországi házban

Forrás: Thinkstock -
csecsemő tragédia Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több csecsemő holttestére bukkantak rá Németország déli részén, egy bajorországi birtokon – közölte a rendőrség, amely a holtan talált babák pontos számáról nem közölt információt.

A halott csecsemőket véletlenül fedezték fel csütörtökön késő délután, miután a Wallenfelsben található házhoz kiérkeztek a mentők. A hatóságok nem számoltak be további részletekről, így azt sem tudni, mikor és miért halhattak meg a csecsemők, illetve hogy ki lakik a házban.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A helyi sajtó szerint "két holttestet" találtak, de ezt az információt a bajor rendőrségi szóvivő nem erősítette meg.

Májusban egy nőt három év és nyolc hónap börtönre ítéltek a nyugat-németországi Siegenben két gyermeke megöléséért, akiknek a holttestét fagyasztóládákban találták meg.

2013 októberében, ugyancsak Bajorországban, két halott csecsemőre bukkantak építési munkálatok közben. A nyomozás során megállapították, hogy a babák még az 1980-as években születtek. A bíróság az édesanyát egy éve felmentette, az esetleges gyilkosságot ugyanis már nem lehet rábizonyítani, az emberölés bűntette elévült.

Közúti balesetben nyomorított meg egy férfit az ’N Sync egykori énekese, Lance Basshttp://www.life.hu/news/20151112-lance-bass-az-n-sync-egykori-enekes-elgazolt-egy-motorost.htmlAz egykori énekes, Lance Bass két évvel ezelőtt gázolt el egy motoros férfit, de az ügy csak most került nyilvánosságra. News--Észak-Amerika nagyságú ózonlyuk nőtt az Antarktisz felett http://www.life.hu/news/20151112-hatalmas-ozonlyuk-tatong-az-antarktisz-felett-evekkel-ezelotti-rekordokat-dontoget.htmlAz idei ózonlyuk formálódásáról a német űrügynökség, a DLR készített animációt, amely az augusztusi és október közötti időszak állapotváltozásait mutatja. NewsOrigoÚjabb infók derültek ki a HIV-pozitív hollywoodi sztár kilétérőlhttp://www.life.hu/news/20151112-a-hiv-fertozott-sztarrol-ujabb-informaciok-derultek-ki.htmlAz egész internet azt találgatja, ki lehet az a színész, aki úgy létesített szexuális kapcsolatot Hollywood számos szépségével, hogy közben már jól tudta: a HIV-vírus tesztje pozitív lett. News--Csak a pénz miatt csinálják? Íme, az igazság az Instagram nagy szerelmespárjairólhttp://www.life.hu/news/20151111-essena-oneill-egykori-instagram-sztar-elarulta-az-igazsagot-az-instagram-nagy-szerelmesparjairol.htmlAz önként száműzetésbe vonult egykori Instagram-sztár, Essena O'Neill lerántotta a leplet a képmegosztó oldalak nagy szerelmespárjairól. NewsOrigoLewis Hamilton autóbalesetet szenvedett Monacóban http://www.life.hu/news/20151112-lewis-hamilton-balesetet-szenvedett-kesobb-utazik-braziliaba-a-vilagbajnok.htmlA brit világbajnok hétfőn este autóbalesetet szenvedett, melyet később ő maga is megerősített. A történet ellenére továbbutazott Brazíliába. NewsOrigoEzzel a folyadékkal bárkit lemezteleníthetsz! Videó!http://www.life.hu/news/20151111-igy-lehetsz-meztelen-a-greenscreen-technikaval.htmlVan egy folyadék, amit ha ráfröcskölsz valaki ruhájára, teljesen pucérrá teszed. Hihetetlen igaz? News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.