10 éven át keresték az eltűnt férfit, pedig végig ott volt a Google Maps térképén

Forrás: Google Maps -
víz holttest keresés térkép tavak felvétel autóroncs rák csontváz Google Maps
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Lee Niles maradványaira egy karácsonyfát díszítő férfi segítségével bukkant rá a rendőrség, miután ő észrevett egy tóból kibukkanó autóroncsot.

David Lee Nilest 2006. október 11-én egy helyi kocsmában látták utoljára a michigani Byron Townshipben – írja a Mirror. A rákban szenvedő férfi egy barátjával találkozott, majd kisétált a helyről, és soha többé nem találták meg.

Végig szem előtt volt a roncs, mégsem találták meg Forrás: Google Maps

Egészen addig, amíg egy karácsonyfáját díszítő férfi fel nem figyelt arra, hogy valami nem stimmel a közeli tó felszínén. Mint később kiderült, egy autóroncs része emelkedett a víz fölé, és itt találták meg a 10 évvel ezelőtt eltűnt David Lee Niles csontvázát. Bár a fogászati vizsgálat és az azonosítás még folyik, az már bizonyos, hogy az autó és a benne talált tárca is a 72 éves férfié volt. Ami még hátborzongatóbb az egészben, hogy a Google Maps műholdas felvételén mindvégig látszódott a tó mélyén fekvő autóroncs.

A roncs kiemeléséről készült pillanatokat az alábbi videóban nézheted meg:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.