Közmunkát kell végeznie Oscar Pistoriusnak

Forrás: AFP/Leon Sadiki -
Oscar Pistorius közmunka bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte csak emiatt hagyhatja el a házi őrizetet. 

A 28 éves férfi, aki 2013 elején végzett modell élettársával, Reeva Steenkamp-el, most közmunkát végez. Pistorius 10 hónapot töltött a börtönben, 3 hete szabadult, a következő éveket pedig háziőrizetben tölti majd.

Forrás: AFP/Leon Sadiki

A férfi időben megjelent a Garsfontein rendőrségen, ahol megkapta feladatait, azt azonban nem tudni, pontosan mennyi közmunkát szabtak ki rá. A Daily Mail fotókat is közölt a férfiról, aki lefogyott és igencsak sápadtan kezdett neki a munkának.

Újabb szerencsétlenség! Kisiklott egy francia szuperexpresszhttp://www.life.hu/news/20151114-kisiklott-egy-francia-szuperexpressz-strasbourg-kozeleben.htmlNem elég, hogy egész Franciaország dermedt sokkban van a tegnap esti merényletek miatt, ma újabb tragédia érte a franciákat: kisiklott egy szuperexpressz Strasbourg közelében, a balesetnek eddig öt halottja van. News--Fenyegetés miatt átkutattak egy Franciaországba tartó repülőgépet Hollandiábanhttp://www.life.hu/news/20151114-fenyegetes-miatt-atkutattak-egy-franciaorszagba-tarto-repulogepet-hollandiaban.htmlFenyegetés miatt még indulás előtt kiürítettek és átkutattak egy Franciaországba tartó repülőgépet az amszterdami Schiphol repülőtéren - jelentette holland hatósági forrásokra hivatkozva a belga sajtó. News--Megdöbbentő! Egy transznemű amerikai szült gyerekethttp://www.life.hu/news/20151113-egy-transznemu-amerikai-szult-gyereket-a-kislany-mar-ot-honapos.htmlA nő világ életében arra vágyott, hogy férfi testben élhessen, aztán mégis terhes lett. News--Gyász! Meghalt a Motörhead dobosa, Phil Taylorhttp://www.life.hu/news/20151113-elhunyt-phil-taylor-a-motorhead-dobosa.htmlPhil " Philthy Animal " Taylor a világhírű rockbanda egykori dobosa 61 éves korában hunyt el. News--Világhírű focisták és edzők gyászolják Fülöp Mártont - Így búcsúztak tőlehttp://www.life.hu/news/20151114-fulop-marton-rakban-elhunyt-magyar-labdarugot-vilaghiru-focistak-es-edzok-gyaszoljak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: hosszan tartó, súlyos betegséget követően 32 éves korában hunyt el az ismert labdarúgó, Fülöp Márton. Világhírű focisták és edzők gyászolják a fiatal kapust. NewsAFP10 éven át keresték az eltűnt férfit, pedig végig ott volt a Google Maps térképénhttp://www.life.hu/news/20151114-david-lee-niles-rakos-ferfit-10-even-at-kerestek-pedig-a-google-maps-felvetele-vegig-mutatta-hol-van.htmlDavid Lee Niles maradványaira egy karácsonyfát díszítő férfi segítségével bukkant rá a rendőrség, miután ő észrevett egy tóból kibukkanó autóroncsot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.