Gyász! Unokatestvérét vesztette el a merényletben a francia válogatott focistája

francia válogatott Párizs Lassana Diarra merénylet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászol Lassana Diarra, a francia válogatott focistája, aki a merénylet estéjén 80 percet játszott a Németország elleni meccsen.

A játékos később megtudta, hogy a Párizsban végrehajtott terrortámadások áldozatai között van az egyik unokatestvére is. Gondolatait a Facebook-oldalon osztotta meg - írja a Blikk.

Forrás: MTI/EPA/Ian Langsdon

„Nehéz szívvel szólok a péntek esti megrázó párizsi és a Stade de France körüli merényletekről. Sajnos én is a gyászolók között vagyok, ugyanis unokatestvérem, Asta Diakite is a lövöldözések áldozata lett, csakúgy, mint száz másik ártatlan ember. Ebben a terror által uralt légkörben most mindannyiunk számára az a legfontosabb, hogy együttesen nézzünk szembe ezzel a horrorral bőrszínre és vallásra való tekintet nélkül. Csak együtt tudjuk megvédeni a szeretetet, a tiszteletet és a békét. Köszönöm mindenkinek a részvétnyilvánítást és az üzeneteket. Vigyázzatok magatokra, az áldozataink pedig nyugodjanak békében!" – írta a Chelsea-ben, az Arsenalban és a Real Madridban is megforduló Diarra, aki jelenleg a Marseille csapatát erősíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.