A Wizz Air felfüggeszti az egyiptomi hurghadai járatát

járat Wizz Air utasszállító Budapest Egyiptom felfüggesztés Hurghada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November 28-tól határozatlan időre felfüggeszti Budapest és az egyiptomi Hurghada közötti járatát a Wizz Air - írja az MTI.

Pár nappal azután, hogy az Orosz Biztonsági Szolgálat bejelentette, terrortámadás miatt zuhant le október 31-én a Kogalymaviaja orosz légitársaság egyiptomi járata, a Wizz Air ideiglenesen megszüntette a Budapest-Hurghada közötti járatait - írja az Origo az MTI hírei alapján.

A Wizz Air ezen az útvonalon repült Hurghadából Forrás: Flightradar24.com

A légitársaság elmondta: a működési környezet felülvizsgálatát követően döntött a járatok ideiglenes megszüntetése mellett.

Botrány! Meztelen modellek pózolnak koporsókkal http://www.life.hu/news/20151118-koporsokkal-meztelenul-pozolo-modellek-boritjak-ki-az-embereket-botrany-a-levegoben.htmlEgy lengyel vállalkozó, Zbigniew Linder minden évben kiadja a meztelen nős naptárát, mellyel a koporsókészítő üzletét szeretné kicsit fellendíteni. Ezzel a projekttel azonban nem kevés embert haragít magára. NewsOrigoRémisztő perceket kellett átélniük az utasoknak egy Wizz Air-gépen http://www.life.hu/news/20151119-remiszto-percek-egy-wizz-air-gepen-a-repulo-ketszer-probalt-landolni-es-nagyon-razkodott.htmlA kedd esti birminghami járat kétszer próbálkozott a leszálással az utasok pedig rettegtek. A gép végül Liverpoolban landolt. News--A párizsi terrortámadás óta először szólalt meg érdemben az Eagles of Death Metal zenekarhttp://www.life.hu/news/20151119-a-parizsi-tragedia-ota-eloszor-szolalt-meg-az-eagles-of-death-metal-zenekar.htmlMég mindig elborzasztják őket a Párizsban történtek, de bíznak abban, hogy a szeretet elhomályosítja a gonoszt. NewsOrigoRémisztő perceket kellett átélniük az utasoknak egy Wizz Air-gépen http://www.life.hu/news/20151119-remiszto-percek-egy-wizz-air-gepen-a-repulo-ketszer-probalt-landolni-es-nagyon-razkodott.htmlA kedd esti birminghami járat kétszer próbálkozott a leszálással az utasok pedig rettegtek. A gép végül Liverpoolban landolt. News--Gyászolja a világ a Párizsban lelőtt rendőrkutyát http://www.life.hu/news/20151118-az-egesz-vilag-siratja-a-parizsi-rendorkutyat-ma-vesztette-eletet-egy-tuzharcban.htmlDiesel ott volt abban a tűzharcban, mely ma reggel zajlott le a terroristák és a rendőrök között a St. Denis-ben. Sajnos a négylábú hős nem élte túl az akciót. NewsOrigoJövőre szentté avatják Teréz anyáthttp://www.life.hu/news/20151119-terez-anyat-ferenc-papa-avatja-szentte-2016-ban.htmlA hírek szerint már megvan a pontos időpontja is annak, mikor fogja szentté avatni Teréz anyát a katolikus egyház feje, Ferenc pápa. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.