Íme, a párizsi emberek válasza a terrorra

étterem terrortámadás Párizs közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak Párizst, egész Európát, sőt, az egész világot sokkalta a múlt pénteki terrortámadás. A Párizsban élők szeretnék azonban megmutatni, hogy nem élnek félnek feladni a hétköznapi életüket.

A francia éttermek mindenkit arra kértek, hogy november 17-én este üljenek be egy bisztróba, kávézóba, és érezzék jól magukat. Az éttermek újra megteltek, és a közösségi médiát is elárasztották az idilli képekkel, hogy bebizonyítsák: nem adják meg magukat a terrornak. A #jesuisenterrace hashtaggel megtelt a Twitter.

Ez a francia fiú készítette a párizsi merénylet után milliók által posztolt képet


Politikusok, hírességek, hétköznapi emberek posztolták a Pray for Paris hashtaggel azt a rajzot, amelyen az Eiffel-torony látható békejellé alakítva. Most az is kiderült, ki alkotta meg a péntek esti terrortámadások szimbólummá vált képet. Olvasd el a Life.hu cikkét!
22 év fegyházra ítélték a kaposvári trafikos gyilkost http://www.life.hu/news/20151119-tizennegyszer-szurta-meg-a-fiatal-lanyt-a-trafikgyilkos-jo-ideig-bortonbe-kerul.htmlA fiatal fiú még áprilisban követte el a gyilkosságot egy kaposvári trafikban. A 20 éves lányt tizennégyszer szúrta meg, aki a helyszínen az életét vesztette. News--Borzalmas! Édesanyja karjában ölték meg az ikrekethttp://www.life.hu/news/20151119-edesanyja-karjaban-oltek-meg-az-ikreket-a-kegyetlen-gyilkos-a-no-parja-volt.htmlA kegyetlen gyilkos - aki egyébként az anya párja volt - arra kényszerítette a nőt, hogy nézze végig gyermekei halálát. News--A következő két hétvégén nem áll meg a metró a Széll Kálmán térenhttp://www.life.hu/news/20151119-a-kovetkezo-ket-hetvegen-nem-all-meg-a-metro-a-szell-kalman-teren.htmlA metróépület felújítása miatt a következő két hétvégén nem áll meg a 2-es metró a Széll Kálmán téren - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán csütörtökön. News--Rideg Richárd: "Elmebetegnek gondolnak, mivel otthon hat kukám van"http://www.life.hu/news/20151119-rideg-richard-a-bringas-musorvezeto-adta-at-az-idei-ozone-zold-dijakat.htmlMagyarország legnézettebb közösségi tévécsatornája, az Origo Zrt. égisze alá tartozó OzoneNetwork minden évben átadja az általa alapított elismeréseket, az Ozone Zöld-díjakat. Az idén hatodik alkalommal megrendezett díjátadót a csatorna egyik népszerű műsorvezetője, Rideg Richárd vezette illetve ő maga adta át a díjakat a környezettudatos újítások éllovasainak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoA Wizz Air felfüggeszti az egyiptomi hurghadai járatáthttp://www.life.hu/news/20151119-a-wizz-air-felfuggeszti-a-budapestrol-az-egyiptomi-hurghadaba-tarto-jaratait.htmlNovember 28-tól határozatlan időre felfüggeszti Budapest és az egyiptomi Hurghada közötti járatát a Wizz Air - írja az MTI. NewsOrigoRitka alkalmak egyike: beszédet mondott Katalin hercegné - Videó!http://www.life.hu/news/20151119-katalin-hercegne-beszedet-mondott-ritka-alkalom.htmlA hercegné beszéde! A The Telegraph szerint majdnem három és fél percen át beszélt Vilmos herceg hitvese a gyerekek mentális egészségének fontosságáról. Nahát! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.