időjárás-előrejelzés időjárás-jelentés hétvége időjárás hóesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén téliesebbre fordul az időjárás: a leghidegebb órákban fagypont körüli értékekre kell számítani, és főként a magasabban fekvő területeken már havas eső, hózápor is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből.

Szombaton borult lesz az ég és sokfelé várható eső. Az ország déli felén lehet több csapadék, délnyugaton területi átlagban akár 30 milliméternél is több eső eshet. Délutántól, estétől a magasabban fekvő területeken havas eső, havazás is előfordulhat. Erős, a Dunántúlon helyenként viharos lehet a szél. A leghidegebb órákban 4-9 fok lesz, napközben 5-10 fokig melegszik a levegő.

Forrás: Thinkstock

Vasárnap kezdetben többfelé, majd egyre kevesebb helyen valószínű eső, zápor, hózápor. Sokfelé megerősödhet a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 1 és plusz 4, a maximumhőmérséklet 4 és 7 fok között alakul - olvasható az előrejelzésben.

Kerékpározás víz alatt – most már ilyen is van!http://www.life.hu/news/20151120-kerekparozas-viz-alatt-egy-fenegyerekekbol-allo-csoport-tagjai-a-jeghideg-viz-melyen-bringaztak.htmlEgy fenegyerekekből álló csoport tagjai a jéghideg víz mélyén bringáztak, búvárpalackok nélkül. News--Holtan találták a világhírű sprinternőt, Julia Balikináthttp://www.life.hu/news/20151120-holtan-talaltak-a-vilaghiru-sprinternot-julia-balikinat.htmlA korábban fehérorosz színekben versenyző sprinternő eltűnését októberben jelentették be, a nyomozás azóta a végére ért - a nőt a napokban Minszk környékén, műanyag zsákba tekerve, mohával eltakarva, holtan találták meg. News--Íme, a párizsi emberek válasza a terrorrahttp://www.life.hu/news/20151120-a-parizsi-terrortamadas-utan-ujra-megteltek-az-ettermek.htmlNem csak Párizst, egész Európát, sőt, az egész világot sokkalta a múlt pénteki terrortámadás. A Párizsban élők szeretnék azonban megmutatni, hogy nem élnek félnek feladni a hétköznapi életüket. News--"Muszlim vagyok, de azt mondják rólam, hogy terrorista. Megbízol bennem?" http://www.life.hu/news/20151120-meghato-kezdemenyezest-csinalt-egy-muszlim-ferfi-tobben-is-sirva-megoleltek.htmlEzzel az üzenettel szerette volna felhívni a figyelmet a társadalmi megbélyegzés ellen egy férfi Párizs egyik forgalmas utcáján. Arra kérte az embereket, hogy ha nem félnek tőle, öleljék meg. NewsOrigoHétfőtől december elsejéig nem jár a 14-es villamoshttp://www.life.hu/news/20151120-hetfotol-december-elsejeig-nem-jar-a-14-es-villamos.htmlVágánykarbantartás miatt hétfőtől december elsejéig a teljes vonalon pótlóbusz jár a 14-es villamos helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. News--Borzalmas! Édesanyja karjában ölték meg az ikrekethttp://www.life.hu/news/20151119-edesanyja-karjaban-oltek-meg-az-ikreket-a-kegyetlen-gyilkos-a-no-parja-volt.htmlA kegyetlen gyilkos - aki egyébként az anya párja volt - arra kényszerítette a nőt, hogy nézze végig gyermekei halálát. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.