Montezemolo:"Borzasztó így látni Schumachert"

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
pilóta Michael Schumacher Luca Cordero di Montezemolo Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két éve, hogy az egyik legnépszerűbb Forma-1-es pilóta balesetet szenvedett, és szó szerint eltűnt a nyilvánosság elől. Most egykori barátja mondott pár szót a versenyző jelenlegi állapotáról. 

A család nagyon figyel arra, hogy semmilyen információ ne kerülhessen ki a pilóta egészségéről, így fotót sem kaphattunk róla már 2013 óta. A hírek szerint az állapota azóta sem javult, sőt, nagyon nem néz ki jól Michael Schumacher. A Ferrari korábbi elnöke, Luca Cordero di Montezemolo nemrég mondott pár szót a német sportolóról - írja a SpeedWeek.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

"Borzasztó így látni őt. A legrosszabb, hogy nem tudod, hogyan tehetnél többet érte. Egyszerűen megpróbálok a legszebb közös időszakunkra emlékezni, és ezt megőrizni az emlékeiben. Mindig egy kivételes versenyző, ember, és barát volt. Csodálom a családját, hogy így segítenek neki. Corinna, a gyermekei és a többiek. Szívből kívánom, hogy hamarosan jobb hírek jöjjenek róla" - nyilatkozta Montezemolo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.