Megdöbbentő! Vécéétterem nyílt Moszkvában

Forrás: Cafe Crazy Toilet -
étterem Moszkva pisilés ürülék kaki evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon bizarr tematika köré építették fel annak a moszkvai étteremnek a kínálatát, ahol minden a toalettek körül forog. 

Vécécsészéből és ágytálból szolgálják fel az ételeket a nem mindennapi moszkvai éteremben, ahol minden a kis- és nagydologról szól. Még az ételeket is úgy válogatták össze, hogy azok a különböző végtermékekre emlékeztessenek.

Forrás: Cafe Crazy Toilet

Forrás: Cafe Crazy Toilet

Forrás: Cafe Crazy Toilet
A következő két hétvégén nem áll meg a metró a Széll Kálmán térenhttp://www.life.hu/news/20151119-a-kovetkezo-ket-hetvegen-nem-all-meg-a-metro-a-szell-kalman-teren.htmlA metróépület felújítása miatt a következő két hétvégén nem áll meg a 2-es metró a Széll Kálmán téren - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán csütörtökön. News--Pánik tört ki a párizsi République térenhttp://www.life.hu/news/20151115-parizsi-merenylet-teves-hirek-miatt-panik-tort-ki-a-parizsi-republique-teren.htmlIsmeretlen okokból pánik tört vasárnap este a párizsi République (Köztársaság) téren, ahol ismét ezrek gyűltek össze, hogy a merényletek halálos áldozataira emlékezzenek. News--Újabb szerencsétlenség! Kisiklott egy francia szuperexpresszhttp://www.life.hu/news/20151114-kisiklott-egy-francia-szuperexpressz-strasbourg-kozeleben.htmlNem elég, hogy egész Franciaország dermedt sokkban van a tegnap esti merényletek miatt, ma újabb tragédia érte a franciákat: kisiklott egy szuperexpressz Strasbourg közelében, a balesetnek eddig öt halottja van. News--Világhírű focisták és edzők gyászolják Fülöp Mártont - Így búcsúztak tőlehttp://www.life.hu/news/20151114-fulop-marton-rakban-elhunyt-magyar-labdarugot-vilaghiru-focistak-es-edzok-gyaszoljak.htmlAhogyan arról korábban a Life.hu is beszámolt: hosszan tartó, súlyos betegséget követően 32 éves korában hunyt el az ismert labdarúgó, Fülöp Márton. Világhírű focisták és edzők gyászolják a fiatal kapust. NewsAFPEgy hasadék szélén küzd az életéért az élet fájahttp://www.life.hu/news/20151109-az-elet-faja-egy-hasadek-szelen-egyensulyozva-kuzd-az-eleteert.htmlA gravitációval dacolva, egy hasadék szélén egyensúlyozva küzd az életéért az amerikai turistalátványosság, az élet fája. NewsOrigoElveszítheti a munkáját a 81 éves színész, Harkányi Endrehttp://www.life.hu/news/20151119-mar-nem-tagja-a-vigszinhaznak-harkanyi-endre-csak-szerepekre-szerzodtetik.htmlMegdöbbentő kijelentést tett Harkányi Endre: már nem tagja a Vígszínháznak, csak szerepekre szerződtetik a Kossuth-díjas színészt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.