Új-Zélandon lezuhant egy helikopter

Forrás: Thinkstock -
helikopter Új-Zéland baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezuhant egy helikopter szombaton Új-Zéland déli szigetén az erdős és alpesi régióban, a fedélzeten tartózkodó hat utas és a pilóta életét vesztette. 

Egyelőre nem tudni, hogy a balesetet, amely a Fox gleccser közelében történt, mi okozta.
A Christchurch várostól 200 kilométerre nyugatra, a Westland nemzeti parkban lévő gleccser népszerű a helyi és a külföldi turisták körében. Utazási irodák rendszeresen repítenek turistákat a festői szépségű helyre.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Egyes hírek szerint a rossz látási viszonyok idézhették elő a balesetet.

Imádja az internet a bőrbeteg labradort - Cuki fotó! http://www.life.hu/news/20151120-rowdy-egy-ritka-borbetegsegben-szenved-kozos-kepert-allitjak-meg-oket-az-utcan.htmlA 13 éves Rowdy egy tündéri négylábú, akinek szőre minden átmenet nélkül foltokban elkezdett fehéredni. Oregonban most ő az új sztár! NewsOrigoMontezemolo:"Borzasztó így látni Schumachert"http://www.life.hu/news/20151120-michael-schumacher-allapota-nem-javult-egyik-baratja-nyilatkozott-a-pilotarol.htmlMár két éve, hogy az egyik legnépszerűbb Forma-1-es pilóta balesetet szenvedett, és szó szerint eltűnt a nyilvánosság elől. Most egykori barátja mondott pár szót a versenyző jelenlegi állapotáról. News--Harrison Ford megviccelte a Star Wars-rajongókat - Videó!http://www.life.hu/news/20151120-harrison-ford-igy-cseveg-a-star-wars-fanokkal-volt-aki-elsirta-magat.htmlMicsoda mázlisták! Te mit szólnál, ha egy átlagos beszélgetés közepén felbukkanna Han Solo a monitorodon? Pár ember átélhette ezt az élményt. News--Lövöldözés volt Kölnben - egy ember meghalt, többen megsebesültekhttp://www.life.hu/news/20151120-lovoldozes-volt-a-nemetorszagi-kolnben-egy-ember-meghalt-tobben-megsebesultek.htmlA németországi városban pénteken hajnalban lövések dördültek, egy ember meghalt, hárman pedig megsebesültek. NewsThinkstockHoltan találták a világhírű sprinternőt, Julia Balikináthttp://www.life.hu/news/20151120-holtan-talaltak-a-vilaghiru-sprinternot-julia-balikinat.htmlA korábban fehérorosz színekben versenyző sprinternő eltűnését októberben jelentették be, a nyomozás azóta a végére ért - a nőt a napokban Minszk környékén, műanyag zsákba tekerve, mohával eltakarva, holtan találták meg. News--Megdöbbentő! Vécéétterem nyílt Moszkvábanhttp://www.life.hu/news/20151120-moszkvaban-nyilt-meg-az-elso-toalett-tematikaju-etterem-ahol-vecekbol-esznek-az-emberek.htmlNagyon bizarr tematika köré építették fel annak a moszkvai étteremnek a kínálatát, ahol minden a toalettek körül forog. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.