Hűha! Ilyen lesz a Pepsi-mobil

Forrás: Origo -
Pepsi fotó mobil üdítőital-gyártó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű üdítőmárka megerősítette: érkezik a cég újabb nagy dobása, mobiltelefont dobnak jövőre piacra. 

A vállalat mobilja méretes, 5,5 colos Full HD kijelzővel, nyolcmagos MediaTek processzorral és 13 megapixeles kamerával érkezik. A projektre összesen 470 ezer dollárt (131 millió forintot) kér a Pepsi, ebből már össze is gyűlt 89 ezer. A kért tőke ugyan elég magas, de ha összejön, a Pepsi Phone cserébe nagyon jó áron lesz kapható: 200 dollárt, azaz mindössze 48 ezer forint körüli összeget fognak elkérni a telefonért - írja az Origo.

Forrás: Origo

Ezt tudja a Pepsi Phone:

  • Kijelző: 5,5 colos Full HD felbontás
  • Processzor: nyolcmagos, 1,7 gigahertzes MediaTek
  • Memória: 2 gigabájt
  • Háttértár: 16 gigabájt
  • Hátlapi kamera: 13 megapixel
  • Előlapi kamera: 5 megapixel
  • Akkumulátor: 3000 milliamperórás
  • Operációs rendszer: Android 5.1
  • Extra: hátlapi ujjlenyomatolvasó
Hétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárathttp://www.life.hu/news/20151123-hetfotol-ujra-kozlekedik-minden-del-budai-villamosjarat.htmlHétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárat a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. News--Még másfél év börtönt kapott a gólyatábori erőszakolóhttp://www.life.hu/news/20151123-meg-masfel-ev-bortont-kapott-a-golyatabori-eroszakolo.htmlSúlyosbították a fonyódi gólyatábori erőszakoló büntetését. Eredetileg hét és fél évet kapott, de jogerősen másfél évvel többre ítélték. NewsThinkstockNem ment haza a szalagavató bálról a 16 éves Barbarahttp://www.life.hu/news/20151123-a-16-eves-cegledi-kovacs-barbara-eltunt-es-keresi-a-rendorseg.htmlMár több mint egy hete keresik a ceglédi Kovács Barbarát.NewsOrigoJó hír! Száznál is több helyen nyitnak ki az üzletek a karácsony előtti hétvégékenhttp://www.life.hu/news/20151122-nyitva-tarthatnak-az-uzletek-a-negy-adventi-vasarnapon-karacsonyig-itt-tudunk-bevasarolni.htmlNyitva tarthatnak az üzletek a négy adventi vasárnapon, november 29-én, december 6-án, 13-án és 20-án. Országosan száznál is több üzlet döntött úgy, hogy november 22-én élj az ötödik, választható vasárnap lehetőségével.NewsThinkstockBátaszék tölgye lett az év fája 2015-benhttp://www.life.hu/news/20151121-bataszek-tolgye-lett-az-ev-faja-iden.htmlBátaszék legöregebb, 300-400 évesre becsült fája, egy molyhos tölgy nyerte el az év fája címet. News--Lewis Hamilton letaszíthatja a trónról Michael Schumachert?http://www.life.hu/news/20151120-lewis-hamilton-megdonteti-michael-schumacher-rekordjat-ugy-forma-1-sztar-van-szuletoben.htmlA visszavonult skót versenyző, David Coulthard szerint a brit pilóta megdöntheti a lassan két éve lábadozó Schumacher egykori hét vb győzelmét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.