Tündéri! Imádja a játékbabáját a majom, aki elvesztette kölykeit

cukiság kísérlet játékbaba csimpánz kölyök játék majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután elválasztották kölykeitől, a csimpánzanya egy punk hajas babával vigasztalódik. Megható fotó!

Foxien, a Chimpanzee Sanctuary Northwest intézménybe került, miután sok veszélyes kísérletet hajtottak végre rajta, és 4 kölykét a születésük után elválasztották tőle. A cuki majom a történtek után depresszióba esett. A gondozói közül az egyik gondolt egyet, és egy játékbabával lepte meg a csimpánzlányt, aki azóta saját gyermekeként neveli a színes hajú, fura szerzetet.

Forrás: Chimpanzee Sanctuary Northwest
Forrás: Chimpanzee Sanctuary Northwest
Forrás: Chimpanzee Sanctuary Northwest
Forrás: Chimpanzee Sanctuary Northwest
Kiderült! Gyilkosság történt Jennifer Anistonék nászútjánhttp://www.life.hu/news/20151123-gyilkossag-tortent-jennifer-aniston-es-justin-theroux-naszutjan.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: tragédiába torkollt Jennifer Aniston és Justin Theroux nászútja. Eddig mindenki úgy tudta, baleset történt Bora Borán, most azonban kiderült: a színésznő egyik barátnője gyilkosság áldozata lett. News--Nem ment haza a szalagavató bálról a 16 éves Barbarahttp://www.life.hu/news/20151123-a-16-eves-cegledi-kovacs-barbara-eltunt-es-keresi-a-rendorseg.htmlMár több mint egy hete keresik a ceglédi Kovács Barbarát.NewsOrigoHivatalosan is megérkezett a tél: Havazott Kékestetőn!http://www.life.hu/news/20151122-dobogokon-jelenleg-suru-apro-pelyhekben-esik-a-ho-itt-a-tel-elo-a-szankot.htmlA magasabb hegyvidékeken akár 10 centiméter hó is hullhat - írta figyelmeztető előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kékestetőn vasárnap reggel 3 centiméteres hóvastagságot mértek. NewsThinkstock"A történtekért senki sem hibás" - Eltemették a kukoricába fulladt, kilencéves kisfiúthttp://www.life.hu/news/20151123-eltemettek-a-kukoricaba-fulladt-kilenceves-kisfiut-denielt-a-nagymama-szerint-senki-sem-hibas.htmlEgy falu siratja Csiki Denielt. Családja néhány napja helyezte végső nyugalomra a kisfiút, akit november 3-án, édesapja munkahelyén temetett maga alá több mázsa kukorica. A testét Pécsett boncolták, szüleinek csak ezután volt lehetőségük eltemetni gyermeküket.News--Montezemolo:"Borzasztó így látni Schumachert"http://www.life.hu/news/20151120-michael-schumacher-allapota-nem-javult-egyik-baratja-nyilatkozott-a-pilotarol.htmlMár két éve, hogy az egyik legnépszerűbb Forma-1-es pilóta balesetet szenvedett, és szó szerint eltűnt a nyilvánosság elől. Most egykori barátja mondott pár szót a versenyző jelenlegi állapotáról. News--Harrison Ford megviccelte a Star Wars-rajongókat - Videó!http://www.life.hu/news/20151120-harrison-ford-igy-cseveg-a-star-wars-fanokkal-volt-aki-elsirta-magat.htmlMicsoda mázlisták! Te mit szólnál, ha egy átlagos beszélgetés közepén felbukkanna Han Solo a monitorodon? Pár ember átélhette ezt az élményt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.