Macskákkal válaszoltak a vicces kedvű belgák a terrorfenyegetésre

terror Belgium macska Belga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brüsszeli terrorfenyegetésre a mókás kedvű belgák a lehető legjobb módon reagáltak az interneten: macskákkal.

Emberek ezrei posztoltak cuki macskás fotókat kissé provokatív, de humoros szövegekkel ellátva. Ennek oka az volt, hogy a rendőrség megkérte a belga lakosokat, hogy ne osszanak meg terrorral kapcsolatos dolgokat közösségi oldalaikon. Így helyettük inkább a macskák beszéltek.

Forrás: Twitter/ Jeroen Flamman

"Bréking! Ő a fő gyanúsított!" - írta valaki a fentebb látható képhez.

"Jó hírek! Az oroszlán ma alszik!" - osztott meg egy fotót egy másik twitterező, amely alább látható.

Forrás: Twitter/ Brenflybigbird

A #BrusselsLockdown hashtagre rákeresve sok szórakoztató képre bukkanhatsz az interneten.

Meghalt Kőváry E. Péter, író-újságíróhttp://www.life.hu/news/20151123-elhunyt-a-bekes-megyei-nap-egykori-foszerkesztoje.htmlHosszan tartó betegség után vasárnap Békéscsabán elhunyt Kőváry E. Péter újságíró, író - tájékoztatta az MTI-t Pocsaji Richárd, a Békés Megyei Hírlap felelős szerkesztője. NewsThinkstock"A történtekért senki sem hibás" - Eltemették a kukoricába fulladt, kilencéves kisfiúthttp://www.life.hu/news/20151123-eltemettek-a-kukoricaba-fulladt-kilenceves-kisfiut-denielt-a-nagymama-szerint-senki-sem-hibas.htmlEgy falu siratja Csiki Denielt. Családja néhány napja helyezte végső nyugalomra a kisfiút, akit november 3-án, édesapja munkahelyén temetett maga alá több mázsa kukorica. A testét Pécsett boncolták, szüleinek csak ezután volt lehetőségük eltemetni gyermeküket.News--Új-Zélandon lezuhant egy helikopterhttp://www.life.hu/news/20151121-uj-zelandon-lezuhant-egy-helikopter.htmlLezuhant egy helikopter szombaton Új-Zéland déli szigetén az erdős és alpesi régióban, a fedélzeten tartózkodó hat utas és a pilóta életét vesztette. News--Bátaszék tölgye lett az év fája 2015-benhttp://www.life.hu/news/20151121-bataszek-tolgye-lett-az-ev-faja-iden.htmlBátaszék legöregebb, 300-400 évesre becsült fája, egy molyhos tölgy nyerte el az év fája címet. News--Nem ment haza a szalagavató bálról a 16 éves Barbarahttp://www.life.hu/news/20151123-a-16-eves-cegledi-kovacs-barbara-eltunt-es-keresi-a-rendorseg.htmlMár több mint egy hete keresik a ceglédi Kovács Barbarát.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.