Körözött kisbabát fogtak el a rendőrök Röszkén

Forrás: Thinstock -
baba kisbaba menekülés rendőr Röszke gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Engedély nélkül vitte el otthonról 5 hónapos kisfiát egy 33 éves szerb férfi - az osztrákok körözték. A rendőrség Röszkén fogta el őt a gyerekkel. 

Röszkénél akart autóbusszal Magyarországra jönni 5 hónapos kisfiával az a 33 éves szerb férfi, akit az osztrák rendőrök köröztek, amiért engedély nélkül vitte el az anyjától a gyereket - írja az Origo. A papírjaik ellenőrzésekor derült ki, hogy nemzetközi elfogadóparancs van érvényben ellenük.

Képünk illusztráció Forrás: Thinstock

A gyermeket a magyar rendőrök visszaadták az anyjának, a férfit pedig őrizetbe vették – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Túl magas modellnek a világ egyik leghosszabb lábú lányahttp://www.life.hu/news/20151124-chase-kennedy-a-vilag-egyik-leghosszabb-labu-lanya-tul-magas-modellnek.htmlChase Kennedy 195 centiméter magas, amelyből 129 centimétert a lábai tesznek ki – ezzel állítása szerint megelőzi a 125 centis lábú amerikai rekordert, Holly Brutot. News--Hétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárathttp://www.life.hu/news/20151123-hetfotol-ujra-kozlekedik-minden-del-budai-villamosjarat.htmlHétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárat a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. News--A párizsi terror után: Kőkemény lesz az Eagles of Death Metal első interjújahttp://www.life.hu/news/20151122-ez-lesz-az-eagles-of-death-metal-elso-interjuja-a-parizsi-terrortamadas-utan.htmlAz öltözőjükben lezajlott mészárlást csak egy kisgyerek élte túl, aki az énekes bőrkabátja alá rejtőzött. NewsOrigoTündéri! Imádja a játékbabáját a majom, aki elvesztette kölykeithttp://www.life.hu/news/20151123-imadja-jatekbabajat-egy-csimpaz-lany-akitol-elvalasztottak-kolykeit.htmlMiután elválasztották kölykeitől, a csimpánzanya egy punk hajas babával vigasztalódik. Megható fotó! NewsOrigoFolytatódik a csapadékos, hűvös idő a hétenhttp://www.life.hu/news/20151123-a-heten-folytatodik-a-csapadekos-huvos-ido.htmlA héten folytatódik a csapadékos, hűvös idő. Többször lehet havas eső, a magasabban fekvő helyeken hó is, a leghidegebb órákban többfelé lehetnek mínuszok, néhol még napközben is fagypont közeli értékekre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. News--Szerdán nyit a Városligeti Műjégpályahttp://www.life.hu/news/20151124-szerdan-nyit-a-varosligeti-mujegpalya-budapesten.htmlSzerdán nyit a Városligeti Műjégpálya, és várja a korcsolyázni vágyókat szombatonként meghosszabbított nyitva tartással és változatlan jegyárakkal.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.