Városligeti Műjégpálya Budapest műjégpálya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán nyit a Városligeti Műjégpálya, és várja a korcsolyázni vágyókat szombatonként meghosszabbított nyitva tartással és változatlan jegyárakkal.

Idén nyáron elvégezték a Műjégpálya hűtéstechnológiai rendszerének bővítését, többek között felújították az 1986-os gyártású hűtőkompresszorokat, és 70 százalékkal nagyobb hűtőteljesítményűre cserélték a hűtőgépházi hőcserélőket is, ennek köszönhetően a pálya hűtőberendezése az eddigieknél hatékonyabban tudja majd kezelni a szélsőséges időjárás okozta üzemeltetési nehézségeket - olvasható a Fővárosi Önkormányzat közleményében.

Forrás: Facebook/Városligeti Műjégpálya

A kapacitásbővítés eredményeként a 2015-2016-os téli szezontól kezdődően a jég előállítását végző berendezések akár melegebb téliidőjárási körülmények között is kiváló minőségű, sportolásra alkalmas jégfelületet lesznek képesek létrehozni. A korszerűsítéssel lehetővé válik, hogy az elkövetkezendő téli szezonokban a Városligeti Műjégpálya megszakítások nélkül, folyamatosan működhessen.

Megtámadtak egy futó nőt a Margitszigetenhttp://www.life.hu/news/20151123-megtamadtak-egy-futo-not-a-margitszigeten.htmlEgy Facebook-posztban osztotta meg egy nő a szörnyűséget, ami futás közben, a Margitszigeten történt vele. NewsThinkstockMég másfél év börtönt kapott a gólyatábori erőszakolóhttp://www.life.hu/news/20151123-meg-masfel-ev-bortont-kapott-a-golyatabori-eroszakolo.htmlSúlyosbították a fonyódi gólyatábori erőszakoló büntetését. Eredetileg hét és fél évet kapott, de jogerősen másfél évvel többre ítélték. NewsThinkstockSzörnyű! Liftaknába esett egy idős nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151122-liftaknaba-zuhant-egy-no-a-helyszinen-meghalt-nem-zarhato-ki-az-ongyilkossag-gyanuja.htmlA helyszínelés jelenleg is tart, még nem tudni, hogyan történt meg a baleset. A hírek szerint szerint a nő öngyilkos lehetett. News--Hivatalosan is megérkezett a tél: Havazott Kékestetőn!http://www.life.hu/news/20151122-dobogokon-jelenleg-suru-apro-pelyhekben-esik-a-ho-itt-a-tel-elo-a-szankot.htmlA magasabb hegyvidékeken akár 10 centiméter hó is hullhat - írta figyelmeztető előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kékestetőn vasárnap reggel 3 centiméteres hóvastagságot mértek. NewsThinkstockBizarr kinézetű lény vetődött partra Ausztráliában: Íme a kék sárkány!http://www.life.hu/news/20151122-bizarr-kinezetu-leny-vetodott-partra-ausztraliaban-ime-a-kek-sarkany.htmlNemrég szó szerint mesebeli lény vetődött a szárazföldre az ausztráliai Queensland állam partjainál. Az egyszerre szép és bizarr kinézetű állatról videofelvétel is készült, ami azóta futótűzként terjed a közösségi médiában. De milyen teremtményről van valójában szó? News--Hétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárathttp://www.life.hu/news/20151123-hetfotol-ujra-kozlekedik-minden-del-budai-villamosjarat.htmlHétfőtől újra közlekedik minden dél-budai villamosjárat a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.