Érdekes kísérlet! Vajon mennyi idő alatt jut el hozzád egy Facebook poszt?

kísérlet házi feladat iskola Facebook Japán Dánia Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két dán fiú kitalálta, hogy megosztanak egy képet a közösségi oldalon, arra kérve a többi felhasználót is, hogy tegye ugyanezt. Arra voltak kíváncsiak milyen messzire megy el a világon ez a fotó. 

Egy hét alatt több mint 180 ezren osztották meg a posztot. A szöveg a következő volt: "Helló! Két srác vagyunk Dániából. Kaptunk egy iskolai feladatot. Szeretnénk ez alapján kideríteni, hogy milyen gyorsan láthatjuk viszont ezt a világ egyes pontjain. Kérünk, oszd meg." A kiírás november 11-én került ki a Facebookra, és a kommentek alapján több egzotikus országban is felbukkant.

HELP us, please press that share button :)

Szerző: Tobias Weile, 2015. november 11.

A fotó eljutott Japánba, Kambodzsába, Vietnámba, Indonéziába, a Fülöp-szigetekre, Ausztráliába, Ecuadorba, Brazíliába, Argentínába, Chilébe, Kazahsztánba vagy az Azori-szigetekre. Van itt persze magyar hozzászólás is Budapestről és Orosházáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.