Így valósulnak meg az álmok! Nemsokára te is beléphetsz Harry Potter világába

Harry Potter Roxfort varázsló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Universal stúdió hamarosan megnyitja The Wizarding World of Harry Potter nevű parkját, ahol bárki megtapasztalhatja, milyen a csodálatos varázslóvilágban élni.

A reklámvideó már el is készült a 2016 tavaszán nyíló parkról. A Roxfort expressz egyik vezetője kalauzol el minket a varázslóvilágba, például a Három Seprűbe, ahol a vajsört is ki lehet próbálni.

A Mézesfaluban mindenféle édességet meg lehet kóstolni, de Zonko csodabazárjába és Ollivander Minőségi Varázspálcák Boltjába is el lehet látogatni, ahol beszerezheted saját varázspálcádat is. Természetesen a mágusképző roxforti kastélyt is megépítik, ami a park legnagyobb szenzációja lesz.

Itt vannak az első képek a Harry Potter új részéből

Megérkeztek a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off első jelenetfotói, sőt, még a főszerepet játszó Eddie Redmayne is címlapon szerepel. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.