Halálos lövés érte a bokszvilágbajnokot, O' Neil Bellt

Forrás: Northfoto -
gyilkosság halál O' Neil Bell bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
O' Neil Bell, a korábbi cirkálósúlyú bokszvilágbajnok épp leszállt a buszról, mikor több lövés is eltalálta. 

A 40 éves O' Neil Bellt egy atlantai buszról leszállva érte több lövés a felsőtestén. Súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt. A jamaicai születésű bokszvilágbajnok mellett egy másik embert is megsebesítettek a támadók, őt jelenleg kórházban ápolják.

Forrás: Northfoto

Bell utolsó meccsét 2011-ben vívta. Pályafutása alatt 27 győzelmet tudhatott magáénak.

Új karrierbe kezd Katalin hercegnő http://www.life.hu/news/20151126-uj-karrierbe-kezd-katalin-hercegno.htmlBár Erzsébet királynő nem igazán rajong az ötletért, Katalin hercegnő új vállalkozásba kezd. Nem elég neki, hogy hercegnő és kétszeres anyuka?News--Szép summa! Ennyit kaptak a magyar focisták az EB-re jutásérthttp://www.life.hu/news/20151126-ennyit-kaptak-a-magyar-focistak-az-ebre-jutasert.htmlMagyaroszág hosszú évek után először kijutott a futball Európa Bajnokságra. A csapat markát jutalmul egészen szép összeg ütötte. News--Csecsemőt találtak egy New York-i betlehembenhttp://www.life.hu/news/20151126-csecsemot-talaltak-egy-new-yorki-betlehemben.htmlNew York Queens kerületében gyereksírásra figyelt fel egy templom gondnoka. Körbenézett, majd megdöbbentő látvány fogadta. News--Celine Dion a párizsi áldozatok emlékére énekelthttp://www.life.hu/news/20151123-celine-dion-a-parizsi-aldozatok-emlekere-enekelt.htmlCeline Dion gyönyörű dalt énekelt az American Music Awards díjátadón. A párizsi terrortámadás áldozataira emlékezett. News--Kilenc megyére adtak ki figyelmeztetést - Jön a rossz idő!http://www.life.hu/news/20151121-kilenc-megyere-adtak-ki-figyelmeztetest-1.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint szombaton "hidegbetörés" várható, ennek nyomán több megyében sok esőre, a magasabban fekvő helyeken havas esőre, hóra és lehűlésre is számítani kell. NewsThinkstockWow! Ez a kék gyémánt lehet a világ legdrágább ékkövehttp://www.life.hu/news/20151110-kek-gyemant-lehet-a-vilag-legdragabb-ekkove.htmlA gyémánt a nő legjobb barátja. Nos, igazán szívesen barátkoznánk azzal a gyönyörű kék gyémánttal, amely a világ legdrágább ékköve lehet. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.