Tóth Gabi megkapta a "Mulatási engedélyt" Kis Grófótól

Tóth Gabi Kis Grófo mulatási Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi vasárnap az ország kedvenc bulibárójának bőrébe bújik. Ehhez meg is kapta az engedélyt Kis Grófótól.

A Mokka ellátogatott a Sztárban sztár sminkszobájába, hogy meglesse a közös produkcióra készülő énekeseket. Tóth Gabi megmutatta, hogy Kis Grófótól, akit a döntő második fordulójában megformál, kapott egy kitűzőt, ami Grófo szerint a „Mulatási engedély˝.

Újra itt a Fekete Péntek - Rengeteget spórolhatsz, ha ma vásárolsz!http://www.life.hu/news/20151127-fekete-pentek-van-sokkal-olcsobban-lehet-ma-vasarolni.htmlIsmét Fekete Péntekre virradtunk: számtalan áruház és internetes üzlet kínálja ma jóval olcsóbban portékáját, így annak, aki olcsóbban szeretné beszerezni a karácsonyi ajándékokat, ma mindenképp érdemes vásárolnia. NewsThinkstockBörtönbe kerülhet a pécsi színésznő támadójahttp://www.life.hu/news/20151126-bortonbe-kerulhet-a-pecsi-szineszno-kulcsar-viktoria-tamadoja.htmlTöbbek között nemi erőszak kísérlete miatt emeltek vádat a férfi ellen, aki korábban két nőt is inzultált Pécs belvárosában. News--Brutális fotók! A valódi harcosok klubjában nők verekednek egymássalhttp://www.life.hu/news/20151126-katarzyna-mazur-fotos-a-noi-harcosok-klubjarol-keszitett-fotosorozatot-berlinben.htmlA 2010-ben alakult meg a női harcosok klubja, ami ma is bérlakásokban üzemel Kelet-Berlinben. Szabályok pedig nincsenek. News--Mi?! Hamarosan arannyal borított nápolyit kérhetünk a sarki közértben? http://www.life.hu/news/20151126-arannyal-boritott-csokoladet-dob-piacra-egy-japan-ceg-a-kozeljovoben.htmlIgazi különlegesség kerül hamarosan a japán boltok polcaira: az újévi, speciális kiadású édesség külső csokoládéját aranyfüsttel borítják be. NewsOrigoMegbüntette a Médiahatóság a TV2-thttp://www.life.hu/news/20151126-megbuntette-a-mediahatosag-a-tv2t.html260 ezer forintot kell fizetnie a TV2-nek, ugyanis a csatorna többször megsértette a termékmegjelenítési előírásokat. NewsOrigoFelfüggesztett börtönre ítélték Geréb Ágnesthttp://www.life.hu/news/20151126-felfuggesztett-bortonre-iteltek-gereb-agnest.htmlGeréb Ágnest felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, és eltiltották foglalkozásától. Több tevékenységben is bűnösnek találták.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.