A koncertek alatti fogdosás ellen indított mozgalmat öt lány

Twitter fotó koncert mozgalom zenekar zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit fiatalok megelégelték, hogy a koncertek alatt nők ezreit éri a világon kellemetlenség a nemkívánatos tapizások miatt. Már több zenekar is melléjük állt az ügyben.

A létrehozott Girls Agains nevű kezdeményezéshez eddig hétezer Twitter-követő csatlakozott. A céljuk az, hogy a kifejezetten ezért érkező férfiakat ne engedjék be a szórakozóhelyekre. A 17 éves Hannah-t, a mozgalom egyik alapítóját még egy glasgow-i koncerten zaklatták. A történtét leírta a Twitteren, ahol a Peace zenekar énekese reagált rá. Nem sokkal később több lány is leírta a saját élményeit, így rekordsebességgel terjedt el a felhívás a közösségi oldalon - írja az Independent.

Visszavonul Kobe Bryant a Los Angeles Lakers élő legendájahttp://www.life.hu/news/20151130-kobe-bryant-kosarlabdazo-a-los-angeles-lakers-elo-legendaja-visszavonul.htmlKobe Bryant úgy döntött, hogy a 2015/16-os szezon lesz az utolsó megmérettetés számára. NewsAFPMost bárki cselekedhet jót! Jön az Adakozó keddhttp://www.life.hu/news/20151130-december-elseje-az-adakozo-kedd-barki-adomanyozhat-civil-szervezeteknek-mobilon-keresztul.htmlIttál már jezsuita bort? Voltál már Ágyszínházban? Tudod, hogy miben segíthetnek a terápiás kutyák a Rett Szindrómás lányoknak? Mit bankol egy Élelmiszerbank? Ezek csupán ízelítők azokból az ügyekből, melyeket a 13600 Adhat Vonalon keresztül csupán egy telefonhívással, vagy sms-sel lehet támogatni.News--Döbbenetes! Apja csontvázával élt együtt az 59 éves férfihttp://www.life.hu/news/20151130-apja-csontvazaval-elt-egyutt-az-59-eves-ferfi.htmlTimothy Brown 94 éves apja földi maradványaival élt együtt a halála után négy hónapon keresztül. A férfit a szomszéd buktatta le.News--Lewis Hamilton igazán kimaxolta Abu Dhabit: Nézd meg, miket művelt!http://www.life.hu/news/20151129-lewis-hamilton-a-forma-1-vilagbajnoka-igazi-hedonista-abu-dhabiban-is-jol-erezte-magat.htmlRon Dennis kritizálja Hamilton életmódját, a pilóta azonban magasról tesz arra, mit gondolnak róla mások. Abu Dhabiba már az idei világbajonoki címmel a zsebében érkezett, így semmi oka nem volt arra, hogy visszafogja magát.News--Durva! Nemi erőszakkal vádolják Katie Price mostohaapjáthttp://www.life.hu/news/20151127-katie-price-mostohaapjat-nemi-eroszakkal-vadoljak.htmlA modell saját bevallása szerint halott emberként tekint mostohaapjára, és nevét is szeretné lecserélni. A férfit szexuális bűncselekménnyel vádolják. News--Brutál összegre perel a Dr. Csont alkotójahttp://www.life.hu/news/20151127-a-dr-csont-alkotoja-500-milliora-perel.htmlA Dr. Csont producere, Barry Josephson állítja, a FOX csatorna elcsalta a pénzt, ami neki járt volna. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.