időjárás-előrejelzés karácsony csapadék tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válasz: valószínűleg nem. Sajnos ebben az évben sem kedvez nekünk az időjárás, és elfelelhetjük a bejgli utáni hógolyózást. Nézzük, mire számíthatunk a következő hetekben. 

Szerdán keleten számíthatunk még kisebb csapadékra, a hőmérséklet pedig napközben 8-13°C-ig melegszik. Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, többórás napsütés várható. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 fok körül alakul. Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég. Párás, helyenként tartósan ködös idő várható. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 fok körül alakul. A hétvégén elég csípős idő ígérkezik, az átlaghőmérséklet 4 és 8 fok között alakul - írja az Időkép.

Forrás: Thinkstock

A hónap közepétől ismét lehűlés jön, de számottevő csapadék nem várható, és hóval is csak havas eső formájában találkozunk a hónap első felében. December végén sem számíthatunk nagy változásra: karácsony környékén -4°C és +2°C körül alakul a nappali, -9°C és 0°C között az éjszakai hőmérséklet. Hóesés erre az időszakra a jelenlegi előrejelzések szerint nem várható. Szenteste és másnap ködös, hideg időre, december 26-án havas esőre kell számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.