Elzárkózik a világtól a Star Wars rendezője, George Lucas?

Forrás: AFP/Stefanus Ian -
Twitter rendező Star Wars Facebook George Lucas internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Se Facebook, se Twitter – az ismert filmrendező elmondása szerint 2000 óta nem használja az internetet.

A Star Wars filmek híres rendezője, George Lucas a The Washington Postnak adott interjújában elmondta: több mint 15 éve nem internetezett, mert nem akarja tudni, milyen rossz dolgokat mondtak, avagy írtak róla, illetve filmjeiről.

Forrás: AFP/Stefanus Ian

Az író-rendező, akinek soron következő, már nagyon várt Star Wars filmje december 18-án kerül a mozikba, elmondása szerint sem a Facebookot, sem a Twittert, sem semmilyen más közösségi oldalt nem használ, és ezt a szokását még szeretné megtartani egy jó darabig.

Ezt láttad már?

Elkészült a legendás űropera legújabb részének magyar változata, melyben régi klasszikusok hangjait is hallhatjuk - a Star Wars magyar nyelvű előzeteséért kattints ide!
Star Wars-fanok! Íme, a magyar Han Solo - Csernák Jánossal beszélgettünk http://www.life.hu/kult/20151117-star-wars-legendas-karaktere-han-solo-mint-csernak-janos-az-ebredo-ero-nagyot-fog-utni.htmlA rajongóknak már nem kell sokat várniuk, hiszen december 18-án új résszel tér vissza a legendás űropera. Bár a legtöbben már a hajukat tépik minden kis tévéspot láttán, mégis sokan ellátogattak az Országos Star Wars-találkozóra, hátha csurran-cseppen még valami kis információ a filmről. Volt itt fénykarddal szaladgáló óvodás, Darth Vader-jelmezben fotózkodó apuka, de még egy teljesen filmhűen összerakott R2-D2 is. A tömeg azonban egy valakit várt nagyon: a Csubakka oldalán érkező Csernák Jánost. Kult--Fehér karácsonyunk lesz idén? Most megtudhatod! http://www.life.hu/news/20151201-az-elorejelzesek-szerint-nem-fogunk-hogolyozni-karacsonykor-heti-idojaras.htmlA válasz: valószínűleg nem. Sajnos ebben az évben sem kedvez nekünk az időjárás, és elfelelhetjük a bejgli utáni hógolyózást. Nézzük, mire számíthatunk a következő hetekben. NewsThinkstockPremier előtt nézheti meg a Star Warst a rákbeteg férfi - Teljesült a kívánsága!http://www.life.hu/drlife/20151106-halala-elott-lathatja-az-uj-star-wars-a-rakbeteg-fiu-j-j-abrams-kozolte-veluk-a-hirt.htmlA fél világ drukkolt Daniel Fleetwoodnak, hogy valóra váljon a kérése még a halála előtt. A Disney most kivételt tesz, és a férfi premier előtt láthatja az űropera legújabb részét. Dr. LifeOrigoFelesége megölésével vádolnak egy 78 éves férfithttp://www.life.hu/news/20151201-egy-78-eves-ferfit-felesege-meggyilkolasaval-vadoljak.htmlJelenleg házi őrizetben van az a férfi, aki halmaji otthonukban egy vascsővel olyan súlyosan bántalmazta a feleségét, hogy a nő a helyszínen meghalt. News--15 kilótól kellett megszabadulnia a Star Wars miatt Carrie Fishernekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151201-carrie-fisher-szinesznonek-15-kilotol-kellett-megszabadulnia-a-star-wars-miatt.htmlHamarosan újra láthatjuk nagyképernyős szerepében a színésznőt, aki szerint a legnagyobb nyomást számára a fogyókúra jelentette. Ez Zsír!OrigoMegható! 24 hetes kisbaba életét mentették meg a mentősök http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-24-hetes-babat-a-mentok-jasz-nagykun-szolnok-megyeben.htmlA kunszentmártoni esetkocsi hétfőn éjjel kapott riasztást Cserkeszőlőre. Bár a mentősök hamar kiértek a helyszínre, a gyermek már élettelen volt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.