Pokrócba csavarva dobta ki csecsemőjét egy nő Tatabányán

gyilkosság kisbaba rendőrség pokróc Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A most 38 éves nő még 2003-ban szülte meg a kisbabáját. A boncolás során kiderült, hogy a gyermek egészségesen jött a világra, mégsem élhetett sokáig. 

A nő 12 évvel ezelőtt egy parkos területen hagyta a kisfiút, akit másnap reggelt találtak meg. Az elkövetőt sokáig nem találta a rendőrség, így 2004 februárjában felfüggesztették a nyomozást. Az ORFK Bűnügyi Főosztálya 2015-ben az új adatok birtokában folytatást rendelt el az ügyben. A gyanúsított kihallgatása során a nő részleges beismerő vallomást tett. Vele szemben a további eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságon zajlik majd - írja a police.hu.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Megvan az eddigi legjobb kép Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/news/20151202-harry-herceg-egy-kutyaval-raz-kezet-instagramon.htmlAkkor most a kutya, vagy a brit trónörökös cukibb ezen a képen? News--Elkészült az idei év legmenőbb szelfije: Pózolj sassal!http://www.life.hu/news/20151201-megmentettek-a-feher-feju-retisast-majd-fotozkodtak-vele-elkepeszto-sztori-kanadabol.htmlEgy kanadai testvérpár talált rá a csapdába szorult madárra, akit persze rögtön ki is szabadítottak. A sas egy fotóval hálálta meg a segítséget. NewsOrigoKiforgatta vagyonából, elhagyta, majd beperelte felesége a hadirokkant katonáthttp://www.life.hu/news/20151202-simon-vaughan-hadirokkant-katonat-kiforgatta-vagyonabol-elhagyta-majd-beperelte-felesege.htmlBár végül Simon Vaughannak kedvezett a bíróság ítélete, a férfi édesanyja, Lynne továbbra is aggódik fiáért. News--Felesége megölésével vádolnak egy 78 éves férfithttp://www.life.hu/news/20151201-egy-78-eves-ferfit-felesege-meggyilkolasaval-vadoljak.htmlJelenleg házi őrizetben van az a férfi, aki halmaji otthonukban egy vascsővel olyan súlyosan bántalmazta a feleségét, hogy a nő a helyszínen meghalt. News--A koncertek alatti fogdosás ellen indított mozgalmat öt lányhttp://www.life.hu/news/20151130-ot-lany-akik-egy-mozgalommal-lepnek-fel-a-koncertek-alatti-zaklatas-ellen.htmlA brit fiatalok megelégelték, hogy a koncertek alatt nők ezreit éri a világon kellemetlenség a nemkívánatos tapizások miatt. Már több zenekar is melléjük állt az ügyben. NewsThinkstockMi?! Hamarosan arannyal borított nápolyit kérhetünk a sarki közértben? http://www.life.hu/news/20151126-arannyal-boritott-csokoladet-dob-piacra-egy-japan-ceg-a-kozeljovoben.htmlIgazi különlegesség kerül hamarosan a japán boltok polcaira: az újévi, speciális kiadású édesség csokoládéborítását aranyfüsttel spékelik meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.