Újabb levelet írt Lagzi Lajcsi a börtönből - Igaz, hogy kiszálltak újra az otthonához

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos börtön Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos egy rövid levelet írt az újabb rendőrségi ügy miatt, azt írta, hogy mindenkinek köszöni aki mellette áll és segíti a családját. 

Korábban is sokszor jelentették fel alaptalanul, de most ezt különösen nehezen viseli, mert nem tudja a családját megvédeni - írta levelében, amit az ügyvédje olvasott fel a Tények riporterének.

Vacak idővel indul a hét - Eső, zápor, havas eső, latyak keseríti az életünkethttp://www.life.hu/news/20151129-idojaras-december-elejere.htmlNem sokat fog sütni a nap hétfőn. Kisebb eső, zápor, sőt netán hó is hullhat a Dunántúl nyugati, délnyugati részein.NewsThinkstockMeghalt Boda András! Halálra gázolta a vonat a Moby Dick egykori tagjáthttp://www.life.hu/news/20151129-meghalt-boda-andras-halalra-gazolta-a-vonat-a-moby-dick-egykori-tagjat.htmlA zenész a Moby Dick hangmérnöke volt, énekesként, gitárosként több bandába is játszott. 46 évesen hunyt el, vonat gázolta halálra. News--Lovasbalesetet szenvedett Harry herceghttp://www.life.hu/news/20151129-lovasbalesetet-szenvedett-harry-herceg.htmlKétszer is leesett a lováról Harry herceg egy dél-afrikai jótékonysági lovaspóló mérkőzésen. News--Január közepéig biztosan börtönben marad Galambos Lajoshttp://www.life.hu/news/20151118-galambos-lajos-januar-kozepeig-bortonben-marad-aramlopassal-gyanusitjak.htmlBár nagyon bíztak a fellebbezésben, a másodfokú tanács keddi döntése értelmében előzetesben marad január 24-ig Galambos Lajos. A másodfokú tanács kedden döntött. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo7 kilót fogyott a börtönben Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/news/20151027-7-kilot-fogyott-a-bortonben-lagzi-lajcsi.htmlA múlt csütörtökön meghosszabbították Galambos Lajos előzetes letartóztatását. A családot nagyon megviseli, hogy Lajcsi karácsonykor sem lehet velük. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoJanuár közepéig biztosan börtönben marad Galambos Lajoshttp://www.life.hu/news/20151118-galambos-lajos-januar-kozepeig-bortonben-marad-aramlopassal-gyanusitjak.htmlBár nagyon bíztak a fellebbezésben, a másodfokú tanács keddi döntése értelmében előzetesben marad január 24-ig Galambos Lajos. A másodfokú tanács kedden döntött. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.