Ilyen élethű robotot még nem láttál: Elképesztő fotók!

fotó Kína kutatás kiállítás robot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geminoid F külsőre egy 20-as éveiben járó nőre hasonlít. A kínai nemzetközi robotikai konferencián szó szerint ellopta a show-t.   

A Pekingben tartott találkozón az androidot mindenki körülrajongta. Az Oszakai Egyetem kutatói ugyanis külsőre egy 20-as éveiben járó nőhöz hasonlító robotot hoztak létre, ami képes emberi mozdulatokra, és különböző arckifejezésekre. A 170 cm magas Geminoid F fel tudja velünk venni a szemkontaktust, sőt, felismeri az emberi beszédet is - írja a CBCNews.

A bőrét szilikagélből készítették, amit egy-két év elteltével cserélni kell. A kínai hírügynökség nyilatkozatai szerint a robot válaszolni is tud a neki feltett kérdésekre.

Durván megsértette Michael Schumachert a Ferrari csapatfőnökehttp://www.life.hu/news/20151204-michael-schumachert-megsertette-maurizio-arrivabene-a-ferrari-csapatfonoke.htmlMaurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke nagyon szerencsétlen megjegyzést tett, ami miatt nem győzött szabadkozni a sajtóban. News--Folytatódik a legsikeresebb pornószínész, James Deen erőszakolós botrányahttp://www.life.hu/news/20151204-james-deen-pornoszinesz-megeroszakolos-botranya-tovabb-folytatodik.htmlMár a hetedik nő gyanúsította meg a pornóvilág Ryan Goslingjának kikiáltott felnőttfilmest azzal, hogy megerőszakolta őt a színész. News--Megvan az eddigi legjobb kép Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/news/20151202-harry-herceg-egy-kutyaval-raz-kezet-instagramon.htmlAkkor most a kutya, vagy a brit trónörökös cukibb ezen a képen? News--Felvágta ereit a Buffy sztárjahttp://www.life.hu/news/20151202-nicholas-brendon-ongyilkos-akart-lenni-felvagta-ereit-a-buffy-sztarja.htmlNicholas Brendon öngyilkos akart lenni, egy konyhakéssel vágta fel ereit, de csak most vallott a történtekről egy tévéműsorban.News--Sokkoló! Hathetes csecsemőjével a karjában verték meg a modellthttp://www.life.hu/news/20151201-ava-van-rose-modellt-hathetes-csecsemojevel-a-karjaban-vertek-meg.htmlMeghökkentő eset rázta meg a minap az ír közvéleményt: Ava Van Rose modellt hathetes csecsemőjével a karjában bántalmazta egy férfi Dublin északi részén. NewsOrigoMár ilyen is van! A számítógép előtt síró emberek felvételeit gyűjti össze egy weboldalhttp://www.life.hu/news/20151130-vedd-fel-ha-szomoru-vagy-es-oszd-meg-tobb-ezer-emberrel-furcsa-weboldal.htmlDora Moutot egy olyan netes felületet szeretett volna létrehozni, ahol bátran kiadhatjuk az érzéseinket, sőt, ha úgy érezzük, sírhatunk is. Beteg, mégis zseniális Tumblr oldal lett belőle. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.