Na, ki lett ma este milliárdos? Csekkold a lottószámaidat!

Forrás: Thinkstock -
nyeremény lottó ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajnos ezen a héten sem lettél milliárdos, de más sem. A 49. heti nyerőszámokat ugynis senkinek nem sikerült eltalálnia, viszont 53 szerencsésnek négyese lett.

A december 5-i sorsoláson) a következők számokat húzták ki, emelkedő számsorrendben:

22 24 35 63 68

Forrás: Thinkstock

53 játékosnak a 4-esért 1 099 160 fizet a Szerencsejáték Zrt, a 3-asokért 16 190, a kettes pedig ezen a héten 1 245 forintot ér. Az 5 találatos várható főnyereménye a jövőhéten: 810 millió Ft lesz.

A TV2 után az RTL Klub is indít tehetségkutató műsort gyermekeknekhttp://www.life.hu/news/20151205-a-tv2-utan-az-rtl-klub-is-indit-tehetsegkutato-musort-gyermekeknek.htmlAz Origo tájékoztatása szerint az RTL Klub is indít 2016-ban egy gyerek-tehetségkutató műsort, de az csak ősszel lesz képernyőn. News--Elképesztő! Ez volt David Beckham első járgánya: Fotó!http://www.life.hu/news/20151205-david-beckham-elso-autojat-egy1994-es-evjaratu-volkswagen-golf-arvereznek-el.htmlA 40 éves exfocista árverésen válik meg az első saját autójától, egy 1994-es Volkswagentől.NewsAFPElhunyt Robert Loggia, Oscar-jelölt karakterszínész: 85 éves volthttp://www.life.hu/news/20151205-meghalt-robert-loggia-a-sebhelyesarcu-utvesztoben-segitseg-felnottem-kicsorbult-tor-1.htmlNyolcvanöt éves korában elhunyt Robert Loggia, a sokoldalú amerikai karakterszínész, aki félelmetesen kiszámíthatatlan volt brutális maffiózóként David Lynch Útvesztőben című filmjében, ugyanakkor aranyosan ugrált Tom Hanksszel együtt méteres zongorabillentyűkön egy játékboltban a Segítség, felnőttem! című vígjátékban. NewsOrigoGyászhír Hollywoodból: 73 évesen elhunyt Melvin Williamshttp://www.life.hu/news/20151205-melvin-williams-szinesz-73-eves-koraban-elhunyt-gyaszhir-hollywoodbol.htmlMelvint a Drót-ból, Deacon szerepéből ismerhetik leginkább a nézők. Nemcsak játszott a sorozatban, de ihletője is volt a történetnek. News--Ennél a videónál ma nem találsz meghatóbbat! Így várják haza a kutyák a gazdijukat!http://www.life.hu/news/20151204-video-arrol-hogyan-varjak-haza-a-kutyak-a-gazdijukat.htmlEgy külföldi ingatlaniroda készítette el a hihetetlenül megható reklámfilmet a kutya és az ember barátságáról. NewsThinkstockA világűrben fog maratont futni egy brit űrhajóshttp://www.life.hu/news/20151204-tim-peake-brit-urhajos-a-vilagurben-fogja-lefutni-a-maratont.htmlTim Peake brit űrhajós a világon elsőként tesz kísérletet arra, hogy a híres londoni maratonnal egy időben, futópadon teljesíti a 42,2 kilométeres távot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.