Szerelmi bánatában gyújtotta fel magát a százhalombattai férfi

Forrás: Thinkstock -
szerelmi bánat halál Százhalombatta öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, egy férfi felgyújtotta magát Százhalombatta főterén. A legfrissebb hírek szerint József szerelmi bánatában követte ezt a végzetes cselekedetet.

Két napig élet és halál között lebegett a 47 éves R. József, az a férfi, aki Százhalombatta főterén benzinnel leöntötte, majd meggyújtotta magát. A megégett férfit Budapestre, a Szent István kórházba szállították, ám a szervezete végül feladta a küzdelmet – írja a Bors.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

„Szemben van az erkélyünk, onnan néztük, mit művelt ez az ember. Hatalmas lánggal égett, miközben rohangált fel és alá. Borzalmasan ordított. A tizenkét éves fiam, Krisztián azonnal reagált, egy paplannal a kezében lerohant segíteni. Akkor már belökték a szökőkútba, és a portás egy poroltóval oltotta, Krisztiánnal pedig a paplannal csapkodtuk. Sokkoló látvány volt, az arca teljesen megégett, a ruhája szinte teljesen ráolvadt” – mesélte a lapnak egy szemtanú, Hajnalka.

„A férfinak egykor szép családja volt, de valamiért megszakadt szeretteivel a kapcsolata. Józsinak tönkrement az élete, egyik közeli erdőben húzta meg magát. Idővel megtetszett neki egy nő, aki a közeli benzinkúton dolgozott. Beleszeretett abba a lányba, azonban ő vélhetően nem akart komolyabb viszonyt Józsival. A szörnyűség után Józsi mobiljáról próbáltuk felhívni az utoljára hívott számokat, Katié volt a legtöbbször benne, de hiába hívtuk, nem vette fel” – mondta a szemtanú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.