Meghalt Tirolban egy magyar fiatal: Autójával együtt egy folyóba zuhant

Forrás: Thinkstock -
Tirol baleset Ausztria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt Ausztriában egy magyar fiatal vasárnapra virradóra: autójával együtt folyóba esett a Tirol tartomány északkeleti részén fekvő Kitzbühel járásban.

A 23 éves, Kitzbühel környékén élő fiatalember egy osztrák rendszámú autóval szombaton késő este a B161-os út Oberndorf településnél lévő szakaszán előzésbe kezdett, majd miután visszatért sávjába, ismeretlen okok miatt elvesztette uralmát az autó felett, letért az útról és a folyóba esett.

Illusztráció: Ausztira Forrás: Thinkstock

Az autó felfordult, a fiatalember kiesett belőle, és testét a víz néhány métert sodorta.

A környék rendőreinek, vízi- és hegyimentő egységeinek 65 munkatársa dolgozott a keresésén. A B161-os utat két óra hosszan teljesen lezárták. Bár megtalálása után sikeresen újraélesztették és a tiroli St. Johann kórházba vitték a férfit, állapota rosszabbra fordult és vasárnap kora reggelre meghalt.

Hoppá! Százezer eurót találtak a Dunában Bécsnélhttp://www.life.hu/news/20151206-szazezer-eurot-harmincegymillio-forintnak-megfelelo-osszeget-talaltak-a-dunaban-becsnel.htmlTöbb mint százezer eurót fedeztek fel bécsi járókelők az Új-Duna csatornában. A rendőrség tanácstalan.NewsOrigoÉremeső az úszó Eb-n: Cseh aranyat, Hosszú ezüstöt, Kapás Boglárka bronzot nyerthttp://www.life.hu/news/20151206-eremeso-az-uszo-eb-n-cseh-aranyat-hosszu-ezustot-kapas-boglarka-bronzot-nyert.htmlCseh László kontinenscsúccsal aranyérmet nyert vasárnap az izraeli Netanyában zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon férfi 200 méter pillangón, míg női 400 méter gyorson Hosszú Katinka második, Kapás Boglárka pedig harmadik lett.NewsAFPSzülőnek álcázott adóellenőrök büntették meg a Mikulást Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151206-szulonek-alcazott-adoellenorok-buntettek-meg-a-mikulast-budapesten.htmlÁlcázott ellenőrök bírságoltak meg egy Mikulást a fővárosban. Kiderült, hogy a puttonyos a műsor után nem adott számlát, pedig volt vállalkozói igazolványa.News--14 halálos áldozata van egy indonéz buszbalesetnekhttp://www.life.hu/news/20151206-osszeutkozott-egy-szemelyvonat-es-egy-minibusz-vasarnap-jakartaban.htmlÖsszeütközött egy személyvonat és egy minibusz vasárnap Jakartában, Indonézia fővárosában. NewsOrigoÚjabb terrortámadás! Késeltek a londoni metróbanhttp://www.life.hu/news/20151206-ujabb-terrortamadas-nagy-britanniaban-harom-embert-keseltek-meg-a-londoni-metroban.htmlTerrorista indíttatású incidensnek nyilvánított a Scotland Yard egy késeléses támadást, amely szombat este történt a londoni metróban. Szemtanúk beszámolója szerint a támadó "Ezt Szíriáért kapjátok!" kiáltással megszúrt három utast, akik közül az egyik súlyos nyaksérülést, a másik kettő könnyebb sérüléseket szenvedett. News--Na, ki lett ma este milliárdos? Csekkold a lottószámaidat!http://www.life.hu/news/20151205-otoslotto-sorsolas-a-49-heti-nyeroszamok-senki-sem-lett-milliardos.htmlSajnos ezen a héten sem lettél milliárdos, de más sem. A 49. heti nyerőszámokat ugynis senkinek nem sikerült eltalálnia, viszont 53 szerencsésnek négyese lett.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.