14 halálos áldozata van egy indonéz buszbalesetnek

Forrás: Vigh Bori -
Indonézia baleset Jakarta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeütközött egy személyvonat és egy minibusz vasárnap Jakartában, Indonézia fővárosában.

A beszámolók szerint a busz vezetője figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést egy vasúti átjáróban. A balesetben tizennégyen meghaltak, további tíz ember súlyosan megsérült.

Illusztráció: Indonézia Forrás: Vigh Bori

A halottak valamennyien a busz utasai voltak, a vonaton levők közül senki sem sérült meg.

Újabb terrortámadás! Késeltek a londoni metróbanhttp://www.life.hu/news/20151206-ujabb-terrortamadas-nagy-britanniaban-harom-embert-keseltek-meg-a-londoni-metroban.htmlTerrorista indíttatású incidensnek nyilvánított a Scotland Yard egy késeléses támadást, amely szombat este történt a londoni metróban. Szemtanúk beszámolója szerint a támadó "Ezt Szíriáért kapjátok!" kiáltással megszúrt három utast, akik közül az egyik súlyos nyaksérülést, a másik kettő könnyebb sérüléseket szenvedett. News--Na, ki lett ma este milliárdos? Csekkold a lottószámaidat!http://www.life.hu/news/20151205-otoslotto-sorsolas-a-49-heti-nyeroszamok-senki-sem-lett-milliardos.htmlSajnos ezen a héten sem lettél milliárdos, de más sem. A 49. heti nyerőszámokat ugynis senkinek nem sikerült eltalálnia, viszont 53 szerencsésnek négyese lett.NewsThinkstockA TV2 után az RTL Klub is indít tehetségkutató műsort gyermekeknekhttp://www.life.hu/news/20151205-a-tv2-utan-az-rtl-klub-is-indit-tehetsegkutato-musort-gyermekeknek.htmlAz Origo tájékoztatása szerint az RTL Klub is indít 2016-ban egy gyerek-tehetségkutató műsort, de az csak ősszel lesz képernyőn. News--Elképesztő! Ez volt David Beckham első járgánya: Fotó!http://www.life.hu/news/20151205-david-beckham-elso-autojat-egy1994-es-evjaratu-volkswagen-golf-arvereznek-el.htmlA 40 éves exfocista árverésen válik meg az első saját autójától, egy 1994-es Volkswagentől.NewsAFPElhunyt Robert Loggia, Oscar-jelölt karakterszínész: 85 éves volthttp://www.life.hu/news/20151205-meghalt-robert-loggia-a-sebhelyesarcu-utvesztoben-segitseg-felnottem-kicsorbult-tor-1.htmlNyolcvanöt éves korában elhunyt Robert Loggia, a sokoldalú amerikai karakterszínész, aki félelmetesen kiszámíthatatlan volt brutális maffiózóként David Lynch Útvesztőben című filmjében, ugyanakkor aranyosan ugrált Tom Hanksszel együtt méteres zongorabillentyűkön egy játékboltban a Segítség, felnőttem! című vígjátékban. NewsOrigoGyászhír Hollywoodból: 73 évesen elhunyt Melvin Williamshttp://www.life.hu/news/20151205-melvin-williams-szinesz-73-eves-koraban-elhunyt-gyaszhir-hollywoodbol.htmlMelvint a Drót-ból, Deacon szerepéből ismerhetik leginkább a nézők. Nemcsak játszott a sorozatban, de ihletője is volt a történetnek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.