Itt az új őrület: Kölcsönözz magadnak kutyát!

Forrás: Thinkstock -
applikáció kutya kölcsönzés négylábú cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új applikáció segítségével pár órára te is boldog gazdivá válhatsz. A program lehetővé teszi, hogy a te általad kiválasztott négylábúval akár egy egész napot is eltölthess. 

A Bark & Borrow alapja, hogy kölcsönözhetsz egy kutyabarátot, akivel sétálhatsz, játszhatsz vagy akár vigyázhatsz is rá. Az eredeti gazdik egy üzenetet küldenek a kölcsönzőnek, melyben leírják a pontos részleteket, illetve előtte egy pár órára össze is futnak a szimpátia felmérése végett. Az applikáció egyelőre nálunk még nem elérhető.

Forrás: Thinkstock

Először tért vissza Párizsba a terrortámadás után az Eagles Of Death Metalhttp://www.life.hu/news/20151207-az-eagles-of-death-metal-a-parizsi-terrortamadas-utan-eloszor-tert-vissza-parizsba.htmlA Bataclanban történt vérengzés után pár héttel újra a francia fővárosban van a kaliforniai banda. NewsOrigo45 milliárd dolláros adománya miatt oltják Mark Zuckerbergethttp://www.life.hu/news/20151207-mark-zuckerberget-45-milliard-dollaros-adomanya-miatt-szidjak.htmlKislánya születésének apropóján a világ legnagyobb pénzösszegű jótékonysági felajánlását tette a Facebook alapítója. News--Hűha! Elképesztő mennyiségű aranypénzt és drágakövet találtak a 300 éve elsüllyedt hajónhttp://www.life.hu/news/20151207-aranypenzt-es-dragakoveket-talaltak-a-300-eve-elsullyedt-spanyol-hajon.htmlMintegy négymilliárd dollár értékű aranypénzt és drágakövet rejthet az az elsüllyedt spanyol vitorláshajó, amelynek maradványaira a minap bukkantak Kolumbia Karib-tengeri partjainál. News--Meghalt Tirolban egy magyar fiatal: Autójával együtt egy folyóba zuhanthttp://www.life.hu/news/20151206-meghalt-tirolban-egy-magyar-fiatal-autojaval-egyutt-egy-folyoba-esett-zuhant.htmlMeghalt Ausztriában egy magyar fiatal vasárnapra virradóra: autójával együtt folyóba esett a Tirol tartomány északkeleti részén fekvő Kitzbühel járásban.NewsThinkstockElképesztő! Ez volt David Beckham első járgánya: Fotó!http://www.life.hu/news/20151205-david-beckham-elso-autojat-egy1994-es-evjaratu-volkswagen-golf-arvereznek-el.htmlA 40 éves exfocista árverésen válik meg az első saját autójától, egy 1994-es Volkswagentől.NewsAFPA világűrben fog maratont futni egy brit űrhajóshttp://www.life.hu/news/20151204-tim-peake-brit-urhajos-a-vilagurben-fogja-lefutni-a-maratont.htmlTim Peake brit űrhajós a világon elsőként tesz kísérletet arra, hogy a híres londoni maratonnal egy időben, futópadon teljesíti a 42,2 kilométeres távot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.