Nem találtak bombát a Ferihegyen átvizsgált utasszállító repülőn

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
bombafenyegetés repülőgép Ferihegy utasszállító Egyiptom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem találtak bombát a rendőrség szakemberei azon az Egyiptomba tartó gépen, amely hétfő délelőtt bombafenyegetés miatt a menetrendtől eltérően leszállt a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren.

A Készenléti Rendőrség tűzszerészei a gép átvizsgálását befejezték, robbanóanyagot, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak a gépen - tudatta az ORFK Kommunikációs Szolgálat.

Forrás: MTI/Jászai Csaba

A repülő Berlinből az egyiptomi Hurghadába tartott, eközben érkezett jelzés a bombafenyegetésről. A gép menetrend szerint nem szállt volna le Ferihegyen. A Készenléti Rendőrség tűzszerészei a leszállást követően átvizsgálták a félreállított légi járművet, valamint az utasokat és csomagjaikat – írja az MTI.

Itt az új őrület: Kölcsönözz magadnak kutyát!http://www.life.hu/news/20151207-mar-a-telefonoddal-is-kolcsonozhetsz-magadnak-cuki-negylabut-itt-az-uj-orulet.htmlEgy új applikáció segítségével pár órára te is boldog gazdivá válhatsz. A program lehetővé teszi, hogy a te általad kiválasztott négylábúval akár egy egész napot is eltölthess. News--Halálra gázoltak egy 16 éves fiút, a gázoló eltűnt http://www.life.hu/news/20151207-halalra-gazoltak-egy-fiatal-fiut-dombovaron-a-gazolo-segitsegnyujtas-nelkul-hajtott-tovabb.htmlAz eset Dombóváron, egy buszmegálló mellett történt. A 16 éves fiú belehalt a sérüléseibe, a tettest keresik. News--Szex közben fojtották meg a 91 éves asszonythttp://www.life.hu/news/20151207-szex-kozben-fojtottak-meg-az-idos-asszonyt-aki-fojtogatas-kozben-halhatott-meg.htmlA 91 éves portugál asszony a fojtogatós szex miatt halhatott meg. A szomszédja beismerő vallomást tett. News--Először tért vissza Párizsba a terrortámadás után az Eagles Of Death Metalhttp://www.life.hu/news/20151207-az-eagles-of-death-metal-a-parizsi-terrortamadas-utan-eloszor-tert-vissza-parizsba.htmlA Bataclanban történt vérengzés után pár héttel újra a francia fővárosban van a kaliforniai banda. NewsOrigoMeghalt Keith Urban édesapjahttp://www.life.hu/news/20151207-nicole-kidman-ferjenek-keith-urban-enekes-edesapja-meghalt-rakban.htmlHosszas küzdelem után elhunyt Nicole Kidman apósa, Robert Urban. News--Szülőnek álcázott adóellenőrök büntették meg a Mikulást Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151206-szulonek-alcazott-adoellenorok-buntettek-meg-a-mikulast-budapesten.htmlÁlcázott ellenőrök bírságoltak meg egy Mikulást a fővárosban. Kiderült, hogy a puttonyos a műsor után nem adott számlát, pedig volt vállalkozói igazolványa.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.